söndag 3 januari 2010

Vänt upp och ner på dygnet

Har blivit ganska sena kvällar nu under julledigheten. Det sägs att man ska vila upp sig och så under julen. Ha ha det var en sanning med modifikation kan jag säga. Nu under julen så får jag lite tid över till annat än jobb och cykel så då har det blivit att jag hälsat på gamla polare och tillsammans med nyårsafton så har det då blivit ganska sena kvällar.
Har inte kommit i säng innan 02 någon dag. Igår när vi var hos Johnny och Marie så var vi uppe och snacka, spela och såg på filmklipp till kl 04 så jag är fan tröttare nu än när jag haft en vanlig jobbvecka och ändå har jag inte hunnit träna så mycket.

Det har bara blivit 9 timmar totalt den här veckan men det har blivit ganska hårda timmar så förhoppningsvis har det gett en del.
Körde 4st 8min intervaller idag. Vet inte om rullen var glädjemätare idag men det har den aldrig varit förut. Den verkar vissa konstanta värden hela tiden så jag hoppas det var rätt.
Jag lyckades i alla fall köra på 320watt och det är ganska mycket för mig på den trainern. Hade jag sen vägt 60kg så hade det varit väldigt bra siffror....

Får fortsätta med dom här korta hårda passen ett tag så kanske det kan bli något till våren/sommaren. Jag vill ju kunna ge Gunnar, Ola och Johan och dom andra gubbarna en match när säsongen drar igång.

Inga kommentarer: