fredag 4 februari 2011

Oskar är en hungrig liten rackare

Oskar kom ju ut över 2 veckor för sent och är ganska stor. Det har gjort honom till en hungrig liten rackare.
Han vill ha mat var 3:e timme, det har i sig inte varit några problem. Kruxet har varit att lille Oskar har haft svårt att få tag i bröstet. Det har gjort att det tagit upp till 1 timme att över huvud taget få igång han. När han väl har fått tag i bröstet så ligger han hungrig där i upp till 40minuter och glufsar. Det har gjort att när han väl är klar så är det nästan tur för nästa matrunda.

Stackarn har ju ett ganska stort men sött överbett och det i kombination med att tungbandet var lite kort gjorde det svårt för Oskar att komma åt bröstvårtan ordentligt.
Överbett
Läkarna titta på det och det var på gränsen till att de skulle snitta till tungbandet lite. Men när Oskar sträckte ut tungan förbi nedre tandraden som tydligen var gränsen för att de skulle göra ingreppet så bestämde sig läkarna för att ingreppet inte behövdes så det kändes bra.

Oskar är fortfarande lite nerbantad, han vägde lite över 4,1 kg så det var inom de 10% som är normalt att gå ner utan att ta till några åtgärder.
Idag har han fått sitt första bad också. Det verkade inte så uppskattat, lille Oskar bara gnällde och skrek och tyckte inte alls det verkade roligt.
Oskar badar BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

3 kommentarer:

emil lindgren sa...

Stort grattis! Du kommer flyga fram i spåret i sommar. Grabben kommer ge dig superenergi!

Fullfart/ Emil

Johan Mölleborn sa...

Har han redan börjat med simning? Ska han bli triatlet?

Grattis igen.
/J

Per Kumlin sa...

Tack Emil, ja jag hoppas det ska gå fort i år. Ja våran lilla Oskar är en riktig crowdpleaser så han ger massor av energi.
Ha ha Johan jag måste ha en plan B också;-)