söndag 6 februari 2011

Sista dagen på BB

Idag blev sista dagen på BB. Känns ganska skönt att komma hem.

Måste ge en stor eloge till alla barnmorskor och sjuksköterskor som har hjälpt oss genom förlossningen och BB på Huddinge sjukhus.
De har svarat på alla våra dumma frågor och varit snabba och professionella.
Ett klart starkt MVG till dem.

Nu är vi i alla fall hemma och Oskar har hittat sin plats i soffan. Oskar i soffan
Han har varit riktigt lugn sen vi kom hem. Riktigt skönt då vi bara har sovit runt 2-3 timmar per dag fördelat på runt 30-40 minuter i taget. Vi är lite mossiga om man säger så;-) Förhoppningsviss så ska vi få sova lite mer nu när Eva och Oskar har blivit lite mer synkade i ammingen och Oskar får bort gulsoten och sover lite bättre. Det har i alla fall börjat bra här hemma. Här har vi Oskar som somnat in fint i pappas famn. Oskar sover Har hunnit med 1 timme på Monarken också. Skaka igång kroppen med 4*4 minuter på 409 watt. Klara alla intervallerna förutom tredje som jag bara kom 3 minuter på innan jag dog. Straffa mig med en minut på slutet på lite över 500 watt. Får vara ganska nöjd ändå med tanke på hur lite jag sovit i veckan.Monark BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

6 kommentarer:

STIZZE sa...

Skönt att ni är hemma och allt gått så bra! :)

Starkt att köra 4x4 på den belastningen med så få sömntimmar, det gör ju verkligen otroligt mycket med det mentala och motivationen när man är trött.

Själv ska jag prova 277w på nästa 4x4 jag kör. Lite skillnad det. Fast sen väger jag ~8kg mindre också! :)

Per Kumlin sa...

Ja jag var inte allt för kaxig igår. Skit vad trött jag var men det gick skapligt ändå.
Lycka till på Aktivitus nu.

STIZZE sa...

Tack så mkt!

Göran Eriksson sa...

Tjena, vad har du för vevparti på Monarken? Har du fått en bra kedjelinje trots att du ser ut att köra med storklinga på originalplats. Jag har köpt en lika och funderar på vevparti o kedjalinje. /Göran

Per Kumlin sa...

Tjena Göran, Jag har ett Shimano 105 vevparti. Jag har bytt plats på klingorna så det stora sitter inner nu (lite svårt att se på bilden kanske) och då blev det riktigt bra.

Göran Eriksson sa...

Smart! Då slapp du fundera på kortare bultar eller brickor ;-).
Då skall mitt 105vevparti som jag har liggande också bli bra.