tisdag 6 september 2011

Blev en lugn dag från träningen idag igen

Har känt mig lite småkraslig sen jag kom hem från Varberg så det har tyvärr inte blivit någon riktig träning idag heller. Har varit på jobbet då jag inte kände mig dödssjuk. Blev en promenad till Cykloteket vid lunch så jag fick röra mig lite i alla fall. Där hämta jag ett nytt tubelesskit så jag förhoppningsvis inte ska få några fler punkteringar. Börjar trötna lite på dubbel och trippel punkteringar nu..... Har inte gjort så mycket ikväll. Titta lite på Scott:s nya cyklar för nästa år. Är faktiskt grymt sugen på att testa en 29" och Scott:s nya Spark RC i det utförandet ser inte helt fel ut. Det enda som ser lite skumt ut är det böjda saddelröret, ser ut som man sitter ganska långt bakom vevlagret men det kanske bara är lite synvilla. Skulle vara grymt kul att testa och se hur den går.
Scott:s nya Foil ser heller inte så dum ut. Deras Premium skulle jag heller inte tacka nej till. Grymt lätt och aero, den verkar ha fått bra recentioner också så det låter bra.
Det verkar som priserna på cyklarna blir som årets så det låter lovande. I vanliga fall så brukar nya modeler gå upp en del i pris men det ser nästan ut som de här till och med är lite billigare om man får tro happymtb i alla fall:-)

3 kommentarer:

Niklas Källström sa...

Den där Foil skulle jag också kunna tänka mig till nästa säsong :)
Dock känns det som den kommer bli overkligt dyr.

//N

STIZZE sa...

Ja fast det är setback på sadelstolpen, det kan du skippa, och sätta sadeln längre fram på stolpen såklart.

Men jag håller med dig, det ser lite väl extremt ut för att va XC.

Tycker även att kedjestagen ser lite väl långa ut, ska man ha 29er vill man ju ha de så korta som möjligt för att cykeln inte ska kännas allt för klumpigt vilket är en känsla som ofta kommer med 29ers.

Jag spekulerar bara, men de ser med ögat ganska långa ut. Annars är den ball, är rätt snygg design och lackering på den i övrigt

Per Kumlin sa...

Niklas ja det finns risk att den kommer kostar lite, men det kostar att ligga på top:-)

Stizze ja det lär nog bli rak saddelstålpe om jag skall köra den. Tror inte den är så fruktansvärd lång. En hardtail Scale i 26 tums utförande storlek L var 1099mm och Spark 29 tum i storlek L var 1117mm och Sparken i 26 tum var 1140mm så den lär nog vara ganska kvick:-)