fredag 21 oktober 2011

Blev 3 pass idag och ett besök på Solaric Production

Blev en runda till Huddinge och Solaric Production på morgonen för att hämta min saddelstolpsinfässtning till min Fun Works Super light carbon stolpe som jag krascha sönder på tävlingen i Sunne förra helgen.
De på Solaric Production hade svarvat till den riktigt snyggt och jag fick en i reserv också. De verkar vara i stort sett lika lätta som originalet då de var gjorda i något lätt härdad aluminiumlegering. Allt det för en kaffepeng, riktigt schyst.
Solaric Production
Kan varmt rekomendera det stället.

Blev lite styrka på jobbet sen innan lunch. Sprang 15 minuter på löpbandet och försökte mig på 4 minuter på 16 km/h och 6 graders lutning men jag klara bara 3min. Efter det blev det till att lasta på 100kg på knäböjen där jag lyckades köra 10 reps. Blev lite utfall och ryggtränining på det. Kände mig ganska stum och fin efter det.

På vägen hem så blev det en vända uppför Nybohovsbacken. Nu kändes det som jag hade cement i benen efter all styrketräning. Kom upp på 2:46 men fick bromsa in ganska hårt 2 gånger på vägen upp då några bilar fått för sig att vända och sick sacka sig fram på vägen när jag kom.
Var lagom trött när jag kom hem då det varit ganska lite sova den här veckan.

Inga kommentarer: