söndag 2 oktober 2011

Det blev en 3:e plats på Ludvikacrossem

Idag var det rejs i Ludvika. Det var en grymt rolig tävling med hur mycket kurvor som helst. Det passade mig bra som har skapligt bra teknik. Då jag kom 3:a igår så fick jag starta i första led så det var skönt. Stefan tog starten men sjabbla till det lite i en kurva så då kom Patrik upp och tog täten och jag hängde på.

Robban kom sen om men han råka också ska la till det efter en kurva så Patrik och jag gick upp i ledningen igen. Det tog väl något varv innan Robban fått upp farten igen och körde om oss.
Patrik och jag försökte jaga ikapp men det gick lite för snabbt för att vi skulle orka hänga på.
Det blev Patrik och jag som höll ett högt tempo sen för att hålla resten av klungan bakom oss. När det var 2 varv kvar så började klungan komma ikapp oss.

Då försökte jag öka tempot lite till och Patrik var inte sen att hänga på. Vi drog ut fältet en aning och då vi börja varva en del så fick vi lucka igen. På sista varvet gjorde Patrik ett smart drag och stötte förbi mig efter trapporna tror jag att det var.
Jag lyckades köra ikapp men sen blev det väldigt svårt att komma om då det var så många tighta kurvor. Tänkte att jag måste om innan nedförsbacken innan asfaltssträckan till mål för sen var det bara en 180 graders kurva kvar följt av en kort spurtraka.

Tyvärr lyckades jag inte komma om och när vi kom till målrakan så la han in världens spurt. Jag stötte på allt vad jag kunde och var på väg om men han tog mig med en hjullängd idag också. Han är stark den gamla BMX:aren:-) det var verkligen kul och köra idag och ligga och fightas med Patrik.
Båda är bra i kurvorna och båda har en skaplig spurt så vi ligger verkligen jämt till. Blev en 3:e plats idag igen med andra ord. En plats bättre än föra året och det var inte så långt ifrån Robban heller idag igen. Men han gick nog inte fullt ut när han kände att han fått en skaplig ledning. Ludvikacrossen
I prestigeklassen så tog Magnus Darvell ledningen redan i början och drygade ut den hela tiden. Närmast jagande var Linus och Landström som spurtade imål förre Emil Linde. Prestigeklassen

Inga kommentarer: