torsdag 12 september 2013

CX TT Universitetet

Det blev jobbpendling igen med CX TT vid Universitet på kvällen. Fick personligt rekord till jobbet idag med 34:30 på 18,2 km. Hade ganska mycket tur med rödlysena så jag inte behövde stanna så många gånger. På kvällen var det återigen dags för CX TT vid Universitet. Blev ett härligt gäng som ville slås om förstaplatserna.
CX TT
Mikael flockhart var med och körde och satte upp ett riktigt tempo. Robin en kille ifrån Vallhall som jag glömt namnet på och jag försökte hänga på så gott det gick. På första setet gick det i ett halvt varv sen klota Robin framför mig och jag fastna med benet i hans cykel. Tog ett tag att komma los sen var det bara att försöka att inte tappa för mycket tid. På andra setet så lyckades jag och Robin hänga på över ett varv sen fick jag släppa och ett halvt varv senare fick Robin släppa en smått överlägsen Flockhart. På sista setet körde vi som i tisdags med omvänd startordning. Tyvärr var Mikael tvungen och dra så vi fick klara oss själva.
Flockhart
Jag körde upp mig till ledning på slutet av första varvet och det höll till slutet av sista varvet. Sen kom Robin och hetsa en. Han lyckades pressa sig förbi och jag lyckades pressa mig om igen men han var starkast på slutet och hittade en bra linje och tryckte ut mig. Det blev en grym spurt på slutet som han tog hem. Kul med tighta race.

Inga kommentarer: