måndag 9 maj 2016

MTB EM i bilder

MTB EM i Husqvarna var riktigt lyckat. Grym banan grymt mycket folk, grymma åkare, grym stämning och ett riktigt grymt väder. Kan inte bli bättre.
Det var en riktigt utslagsgivande bana med en hel del hopp och dropp och en del tekniska partier. På det så kom de långa och branta backarna så den tog nog ut sin rätt ordentligt och det märktes också på resultatlistan som var väldigt utspridd. Det sprack av ganska snabbt och åkarna kom oftast en och en då det var få ställen man kunde ligga på rulle och vila upp sig.

Jag sprang runt mycket och pratade med allt trevligt folk runt med banan men han även med att få med lite bilder här och där. Här kommer några som jag tog igår.
Missade tyvärr en del av de roliga tekniska partierna då jag försökte cirkulera på ställena där det var lätt att gå runt och kunna se många delar av banan ifrån samma ställe.
Men här kommer några bilder, håll till godo.

Om ni vill använda några bilder är det bara att använda men länka till bloggen här och skulle ni vilja ha en okomprimerad bild så kan jag skicka det på förfrågan.
Inga kommentarer: