onsdag 30 november 2016

Ordningen återställd

Idag hade alla frisknat till igen och det var dags att utforska lite nya vatten. Vi tog en promenad till Karon Beach som bara ligger lite över 2 km ifrån vårat hotell.
Blev en del stopp blan alla små affärer som var längs gatan på,vägen ditt.
 

Sen var det bara ut i vattnet och leka. Oskar gillar vågorna så han hade och göra i vattnet.
 

Han plaskade runt i ett par timmar och visade inga tecken på att bli trött och ville knappt få upp och käka lunch.
 
 

Vi stora grabbar ville testa på de lite större vågorna och gick ut på det lite djupare vattnet. Här har vi Niklas precis innan en våg slår över honom.
 

Och här är Niklas mitt i vågen efter en skön käftsmäll av det forsande vattnet.
 

Det var kul och få lite bilder ifrån havet och de små vågorna. Vågorna här är ju ganska tamma och det är dessutom mjuk och fin sandbotten så det gör inget om man skulle råka slå i botten när man åker omkul.
 

Lyckades hitta någon liten korall och sten när jag var ute och dök också. Det mesta var bara sand men det fanns några väldigt små ställen där det gick och se lite koraller och fisk.
 

När jag sen skulle upp så hände det som inte fick hända. Jag ta av mig fenorna och precis då kom en våg som var större än vad jag trodde och slet bort fenorna ur handen på mig.
Jag lyckades få tillbaka den ena men den andra försvann i vattnet.
Jag letade och letade men det var så strömt och vågorna bara skjölde in så det var svårt att se. Typiskt när jag inte ens har börjat att dyka så ska jag sumpa mina fina simfötter. De som jag verkligen behöver när jag ska fridyka vid reven sen nästa vecka.
Hade i stort sett gett upp hoppet efter nästan en timmes letande och började simma mot land igen. 
 
Och då får jag syn på den kanske 10 meter ifrån mig.
Det var bara att simma ditt så fort det gick innan nästa våg skulle dra bort den. Fick som tur var tag i den så nu är resten av semestern räddad.


Inga kommentarer: