torsdag 8 juni 2017

Nattcykling och allergiproblem

Idag blev det bara kort jobbpendling. Körde vanliga vägen runt Edsviken och gasade på i alla backar och runt Hagaparken. Blev dock inga snabba tider för det var lite blött ute och en ganska hård motvind till jobbet.

Hade en stor release på jobbet ikväll så det blev lite sent och jag kom inte iväg förän vid 22 tiden.
Kände mig lite tung och stum i benen så jag körde väldigt lugnt.
 
När det var ca 5 km kvar så började det ösregna. Tänkte det här blir kallt och blött och inte allt för skönt då jag inte hade någon vind eller regnjacka med mig.
 
Men av någon konstig anledning så kändes det ganska skönt. Av någon anledning så kändes det som jag blev piggare och stelheten i benen försvann och helt plötsligt så kändes knappt backarna. Inte för att jag tog i så mycket uppför men det kändes ändå lättare än innan det börja regna.

Börjar undra om det är något med pollenallergi i alla fall. Har inte haft så mycket andra symtom förutom att jag känt mig trött. Ingenting med näsan eller ögonen som de flesta andra verkar ha. Dock så brukar jag andas väldigt ansträngt som många säger kan vara på grund av allergi men jag andas tungt året om så jag tycker inte det borde vara det.

Men det kanske är dags att gå till en läkare trots lång väntetid.

Inga kommentarer: