lördag 23 mars 2019

Inkörning av Trek Top Fuel 9.9 SL och uppvärmning till Keps Cup

Har tänkt testa min Trek Top Fuel 9.9 SL ett tag nu men det har alltid varit så dåligt väder så jag har inte velat slita på den.

Men nu började det äntligen bli lite fint väder och det är även racepremiär i morgon då det är start av första Keps Cupen vid Hökarängen i morgon.

Så nu var det äntligen dags att ta ut den här på grönbete.

Hade justerat in det mesta efter bästa förmåga och ställt in trycket i dämparna ungefär som jag har haft det förut. Inställningsguiden för årets cyklar hade inte kommit ut på Treks hemsida än och då de bytt dämpare tills i år så blev det lite annorlunda gämfört med förra året men jag tror jag fick till det bra ändå.

Blev en sväng på min favoritrunda med Jonathan Wallin bort mot Kallhäll via Järvafältet och sen längs vattnet till Nockebybron.

Var torrt och fint på de flesta ställena och all is var äntligen borta. Dock så var det ganska blött på sina ställen.

Men shit vad skönt det var att köra heldämpat igen. Så mycket bättre flyt när det gick att bara sita ner och trampa genom de stökiga partierna.
Hade som sagt fått till dämparinställningarna ganska bra, på gränsen till mjuk men det var skönt och köra i skogen så jag ska testa och se hur det är att tävla med det i morgon.

Banan på morgondagens Keps Cup är ganska brutal både tekniskt och med mycket upp och ner så där vill jag både ha det mjukt i skogen och hårt uppför.
Men jag tror den nuvarande inställningen blir ganska bra ändå till att börja med, sen kanske jag får finjustera lite efterhand.

Får se hur det går i morgon om jag har några krafter i benen.




Inga kommentarer: