onsdag 7 maj 2008

4 totalt i ESDUU Cup

Jaha då har man fått ytterligare 2 fjärde placeringar...;o( Körde sista ESDUU cupen på landsväg idag vid Fiskartorpet. Tänkte det kunde vara bra och ladda lite på racern inför helgens 20milarace. Det krävs lite vana att köra i klunga i 40-50knyck. Då jag inte kört någon racertävling i år så kan det ju inte bli bättre än att köra ett hektiskt GP runt Fiskartorpet som uppladning.
Jag kände att jag var ganska ringrostig, hade lite problem att placera mig i klungan och tog mycket vind. Lyckades komma på kanterna och inte riktigt hänga med på hjul när det gick ryckigt.
Försökte hålla mig i klungan hela tiden så man slapp dra och gjorde inga egna utbrytningar, men jag fick täta en del utbrytningar.
På sista varvet så lyckades jag hänga på en liten utbrytning och när det var 3 kurvor kvar så såg jag att huvudklungan börja närma sig. Satte då lite på chans igång en halvseg långspurt. Dom i min klunga hängde på och då det var ca 500m kvar hoppades jag på att kunna lägga mig på deras rulle och sen spurta igen men jag orkade inte riktigt komma förbi alla. Höll i alla fall huvudklungan bakom mig och slutade 4 så det kändes helt OK ändå.
Med den placeringen blev jag även 4 sammanlagt i ESDUU cupen bara 1 poäng ifrån bronset.
Resultat hittar man här för dom som är intresserade.
Nu blir det lungt fram till helgen så man förhoppningsviss får tillbaks lite krafter.

Inga kommentarer: