lördag 31 maj 2008

Då har man kört lite racer igen då och skrattat ihjäl sig på Skrattstock

Var i Västerås och körde 2:a deltävlingen i Svenska landsvägscupen. Det var en bana som passade mig, dvs platt och gick på små smala men inte allt för kurviga vägar. Tog mitt förnuft till fånga och drog inte allt för mycket. Försökte hänga med skapligt långt fram i huvudklungan hela tiden och inte ta allt för mycket vind. Det blev ett par inte allt för stora ikappjagningar av några utbrytningar på slutet men inget som jag dog av som tur var.
Låg ganska fint i klungan för en gångs skull och det kändes bra. Det hade blivit några mindre utbrytningar som lyckades hålla sig till mål. Men det blev en ganska samlad stor klunga som skulle dra upp spurten. Tyvärr kom jag helt fel i dom sista kurvorna och hamna ganska långt bak. Kände att jag hade krafter kvar men då jag är lite för feg så hitta jag inte någon lucka som jag kunde pressa mig igenom utan jag blev helt låst där bak. När det väl kom en så var det för sent, men jag gjorde ett försök och ställde mig upp och slog i tyngsta växeln och varva ur den lyckades ta mig om ca 20 pers men då jag var så långt bak så gjorde inte det så stor nytta. Saluförde mig på en 42 plats, inte mycket att skryta med. Var lite synd att jag var så dålig på att placera mig i klungan inför spurtet då benen kändes som dom var skaplig med idag.
Resultat för dom som är sugna finns här.

Efter tävlingen var det bara att raca hem för jag skulle ut med Eva och se lite på Stockholm Maraton. Man kan inte klaga på vädret idag 25grader och sol precis som det skall vara. Passa perfekt när man stod på Västerbron och heja. Efter det så var jag väldigt onyttig och drog i mig en pizza + en Cola och toppa av det med en fet glass, men gått var det....
När vi ändå var vid Västerbron så avsluta vi kvällen med att se skrattstock på Långholmen. Det var grymt kul. Dom hade hållt igång sen kl 12:00 idag och körde ända fram till kl22:00. Man fick sig ett par rejäla skratt specielt när Özz Nûjen, Janne Westerlund, Tomas Järvheden, Tobias Persson och Björn Gustavsson drog igång. totalt var det hela 55 ståupp-komiker som fick håla låda där frame på scen och det bästa av allt det var gratis...;o)

Inga kommentarer: