torsdag 29 maj 2008

Stressig dag med mycket på både jobb och cykel.

Igår var det en hård dag. Fick jobba över till 18:00 då ett paket som jag och en kollega gjort inte fungera som det skulle då installationsinstruktionerna vi fått var fel. Sen var det bara slänga på sig träningskläderna och raca med Ghosten:n till Täby där MTB STHLM:s 3 tävling skulle hållas. Tog nästan 1 timme att cykla dit och då körde jag ändå fort. Hann precis komma till anmälningen innan starten skulle gå, hann knappt få av mig överdragskläderna innan starten gick.
Missa första kurvan uppför en backe i starten då den var brantare än vad jag trodde. Blev lite efter så det var bara att sätta igång att jaga. Gick tungt uppför som vanligt för mig men sen när stigarna kom var det inga problem att köra. Det var en riktig MTB tävling med mycket skogsstigar som var skapligt tekniska.
Kom ikapp David Skantze och Oskar Malmberg från Tullinge SK på slutet av första varvet sen hängde jag på dom andra varvet. Dom körde på bra uppför, där hade jag svårt att hänga med men så fort det var tekniskt så gick det ganska lungt.
På tredje varvet så gjorde båda ett ryck uppför såklart och då orkade jag inte hänga på.
Började komma ikapp på slutet av varvet men då såg det ut som dom slagit av lite och vid målområdet klev både David Skantze och Oskar Malmberg av.
Sen var det bara till att köra själv dom sista 3 varven. Såg Häggqvist som kom ner vid mål när jag skulle upp för sista backen men det var lite för långt för att kitta ikapp. Stefan Norlin körde starkt bakom och jag såg honom på väg mot sista backen när jag körde förbi mål.
Körde på så gott det gick, försökte ta in tid på dom tekniska partierna där jag inte behöver ta i lika mycket för att köra snabbt.
Kom i mål som 3:a ca 3minuter efter Max Öste Mcdonald och ca 2½ minuter efter Mikael Häggqvist kändes skapligt bra ändå. För resultat ta en titt här.
Får tacka Täby MTB för ett bra arrangemang och för att dom lät starten vänta lite så jag hann få på nummerlappen och ta av mig överdragskläderna.
Efter tävlingen så fick jag skjuts till Älvsjö av Micke och där var det bara att sätta sig att arbeta igen. Fick jobba till 22:00 så det kändes lite tungt kan man lungt säga, får man något tack för att man fixar till och räddar allt som andra drönare ställt till med?? Ha ha skulle inte tro det..... HP i ett nötskal, här får man bara skit om man inte har gjort något som man inte är anställd för att göra.

Inga kommentarer: