söndag 15 juni 2008

Lugn helg med återhämtning

Den här helgen har gått i slapphetens tecken. Blev inte många knop gjorda vilket var ganska skönt faktiskt. Redan på fredagen var det inte mycket som hände, inte ens på jobbet för ovanlighetens skull. Tog en bio med Jimmy Lindgren efter jobbet och såg Hulken. Det var så mycket specialeffekter som man kunde önska av en sådan film med ett härligt inte allt för intelligent manus, vad mer kan man begära från en hårdkokt actionfilm. Eva stannade hemma då hon inte är allt för förtjust i sådana testosteronstinna filmer. Hon tog en hemmakväll med lite mer lättsamma filmer som Dirty Dancing och Love Actually.

På lördagen tog man en sovmorgon som hete duga, låg och drog mig till 12:00 ungefär, riktigt nice. Slog en signal till Stefan Nilsson för att se om han ville ut och rulla lite och han var på. Vi tog en runda ut till Hellas för att rasta cyklarna i terrängen lite. Det blev lite för mycket skog på sina ställen så både jag och Stefan fick ta och släpa på cyklarna. Jag försökte att hitta en rolig stig jag kört förut men kom helt vilse och hamna i ingemans land.
Då både jag och Stefan skulle hem ganska tidigt så var det bara att vända hemåt, fick ihop 2½ lugna timmar i sadeln.

På kvällen drog jag och Eva till Tyresö för att hälsa på Johnny och Marie. Vi såg Sverigematchen på TV sen gick vi och grilla lite mat utanför dom. Riktigt trevligt och det var grymt gott, tyvärr var vädret lite smådåligt så fick sitta inne och käka.

Vi tog en vända till den lokala bowlinghallen och körde ett par serier. Johnny gick segrande ur den tävlingen med stor stil. Han lyckades kamma hem 154poäng på en serie. Det blev ett helt gäng med strikar och spärrar. Jag Eva och Marie låg och kämpade bakom med runt 100 poäng något akterseglade....;o)
Bowlinghallen stängde runt 22 så vi gick tillbaks och roades oss med att se matchen mellan Grekland och Ryssland. Vi satt och pladrade på till runt 24 snåret innan det var dags att tänka på refrängen och så avslutades en alldeles perfekt lördag i lugnets tecken.

På söndagen utfördes inte mycket mer heller. Kom inte ens ut och träna utan jag och Eva låg och drog oss till runt 12 igen, fan vad skönt det var och få sova ut. Den enda rörelse jag gjorde på förmiddagen var att dra mig till soffan och sätta på Arn på DVD:n och ligga och halvsova till den.
På kvällen skulle vi till mina föräldrar och hälsa på. Min lillebror Hans var på besök från Kina med sin fru Nelli. Evas föräldrar var också med så det blev en liten släktmiddag.
Fick sill och potatis som förrätt, riktigt gott. Min farsa är en hejare på att göra inlagd sill den var så god så man nästan åt sig mätt på bara sill och potatis. Sen kom huvudrätten. Ris med wokad kyckling. Farsan hade testat något nytt recept med mycket lyckat resultat det var grymt gott.

Hans hade gått och blivit gammal (hela 29år) så vi firade av honom lite grand med tårta. Nu var det morsan som bakat och då blev det en frukttårta med färska jordgubbar på toppen. Den satt inte fel. Det var kul att få träffa Hans och Nelli då det inte är varje dag dom är här i Sverige och hälsar på. Jag ska ta en tripp dit imorgon också så man hinner se dom en gång till innan dom drar tillbaks till Kina, Passar på och klippa mig då också då far min varit frisör för länge sedan..;o)

Inga kommentarer: