söndag 5 oktober 2008

Hektisk helg med Guitar Hero och träff med gamla polare

Ja den här helgen har varit fullbokad så det räcker och blir över. På lördagen så var det Spårvägens KM. Det var bara Micke H och jag i Elit och inga i H30 så det var vi som höll i taktpinnen från start. Micke tog starten i vanlig stil sen kom jag kort efter. Kom ikapp och om på slutet av första varvet. Tyvärr kände sig Micke krasslig så han klev av. Då var det bara att stå på själv resten av dom 4:a varven. Jag vann totalt i överlägsen still, känns ju bra när motståndet var så hårt.... Det blev även svaret på veckans webfråga.

Sen bar det snabbt iväg hem och ta en snabbdusch för att sedan dra till dop i Täby.
Det var Eva:s kusin Linda som skulle döpa sin lille son till Teo Per Harald.

Det blev dop och sen en trevlig middag hemma hos Linda och hennes man Marcus med släkt.

Efter middagen så bar det iväg till Tyresö för att träffa Johnny en gammal kompis till mig och hans sambo Marie.

Det var upplagt för fest och det startades med att köra Guitar Hero. Nu du Oskar , får du se upp nu har jag också fastnat i Guitar Hero träsket....;o)

Det var grymt kul så vi körde på hela kvällen. Lyckades komma upp till medium med halvgott resultat. Dom som kör Expert på dom svåraste låtarna kan ju inte ha något liv utanför Guitar Hero, jag säger bara djävlar vilket tempo det gick i.....

Framåt 23 tiden så bar det av till det lokala haket Chili i Tyresö.
Döm till min förvåning när man ser Fadde som dörrvakt där..... snacka om att ha gått ner sig eller kanske upp..... vet inte om jag tycker Spybar var så speciellt direkt faktiskt.

När vi skulle in så körde dom metalldetektor och hela kittet, snacka seriöst för ett sånt litet ställe. Men man vet ju inte var Tyresöborna har för gangstertyper hos sig.

Sen var det bara att gå in och göra dansgolvet farligt....
Dom hade lite utdelning av ett gäng udda priser när ett lokalt band vid namn 250kg Kärlek spelade. Eva lyckades få tag på ett av priserna som var för lite intim njutning skulle man väl kunna säga. Och jag fick nästan ett spel som hete förspelet. Jag stod ganska långt fram så jag fick den räckt till mig men jag gav den till en snubbe som såg ut att behöva den mer......;o)
Här har vi Johnny som har lånat Evas nya leksak.....

Vi körde på nästan tills det stängde runt 3. Sen bar det iväg till Statoil för lite käk. Blev en French hotdog med grillchips....

Vi sov över hos Johnny och Marie. Hade blivit lite jobbigt att ta sig hem.
På morgonen så blev det fyllepizza och läsk.. Sen var det bara att dra igång Guitar Hero igen.

Snacka beroendeframkallande.

Sen skulle Eva och jag till Upplands Väsby och käka middag hos hennes föräldrar. Efter middagen där skulle vi vidare till en gammal kompis i Rotebro men det blev inställt och lika bra var nog det för man var inte allt för pigg och det har trots allt varit en ganska hektisk helg. Så det blev raka vägen hem och sätta på en film och ta det lite lungt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

fifan, inte illa. Då hoppas jag att du har Guitar Hero den 8de då =D
Jag, Mattias, Mange och Micke körde GH igår faktiskt. Men jag hade faktiskt lite besviket gått bakåt ett snäpp.
Får bli hård övning nu framöver

Per Kumlin sa...

Ja det skulle vara kul och köra lite på. Kommer du ner den 8:de?
Jag måste se till att öva lite till jag också så man kan fortsätta på medel.....;o)