söndag 12 oktober 2008

Sista turen med älsklingen nr 2......

....ja cykeln alltså. Eva är ju min numero uno. Har ju sålt iväg Ghosten så jag tog en sista tur ute vid Hellas bara för att få köra lite skog och ta en sista tur med den heldämpade racermaskinen innan man drar till Egypten. När man kommer hem därifrån får jag återgå till min gamla hederliga slaskmoppe tills den nya racermaskin kommer i januari-februari.

Förhoppningsvis kommer min nya vintercykel i slutet av november så då har man lite att se fram emot inför vinterns hårdträning.

Det är ju inte lika kul att köra en aptung vintercykel med skärmar och allt när man har suttit på cyklarnas motsvarighet till Koenigsegg CCXR Edition hela sommaren....;o)
Koenigsegg är nog fan en av dom grymmaste bilmärken man kan ha när det gäller sportbil.

Jag vill nog påstå att till och med Bugatti Veyron bleknar lite i gemförelse med Koenigsegg. Fast Veyron:en är nog fortfarande snabbast.

I veckan här har jag även hunnit med att damma av crossen som har ståt i ide sen Cykelgalan i Jönköping förra året. Även pannlampan dammade jag av och tog en tur med. Det var riktigt kul att köra cross igen och gasa på snabba grusvägar med pannlampa gjorde inte saken sämre.
Får ta och slipa på formen lite så jag orkar cykla på crosstävlingen i Jönköping igen när man kommit hem från semestern.
Men nu ska det inte bli ett enda tramptag på hela 3 veckor. Det är fan rekord för mig sen jag börja cykla. Innan dom senaste 2 åren har jag inte varit borta från cyklen mer än 4-5 dagar. Får se hur det kommer gå nu med 3 veckor utan cykel.
Jag kommer väll ligga i polen och trampa av ren abstinens.....
Nää det ska faktiskt bli riktigt skönt att bara få komma iväg med Eva och ta det riktigt lugnt och inte behöva tänka på någonting och inte ha några måsten som skall göras hela tiden.
Det ska bara bli ren och skär semester och riktig avkoppling. Ska få riktig kvalitetstid med Eva och få sitta i en solstol och pilla mig i naveln...

Inga kommentarer: