söndag 9 november 2008

Fest...

Ja då var den årliga avslutningsfesten för oss i Spårvägen över. Det blev jag och Eva som fick stå värd för detta arrangemang. Vi blev totalt 16 styckna som skulle göra våran lägenhet osäker.

Vi började lite lungt efter 19-tiden med en härlig välkomstdrink som Eva kokat ihop i köket. Det blev en sjuttis Smirnoff Green Apple Vodka och en kvarting Päron Vodka med lite sprite och ett gäng vindruvor några kiwi och lite skivor av lime.

Den gick åt i en väldans fart efter bara några minuter så hade herrskapet klunkat i sig allt ihop.
Eva får ta det som ett gott betyg.

Här testar Viktor om det är något drag i läslampan vi har i vardagsrummet. Ja hans puppiler försvann i alla fall så lite drag måste det ha varit.
Sen blev det beställning av pizza för att smörja kråset lite så resten av all sprit skulle gå ner utan att för starka efterdynningar.

Hjalmar hade hittat mitt cykelgarderob och skulle smycka ut sig med dagens nya mode. Han hitta mycket annat som han satt och lekte med också. Hittade lite fastsurrade saker både här och där som den lilla spellevinken hade satt fingrarna på.

Sen var det dags för bildvisning. Tyvärr var det bara jag som hade bilder från årets strapatser så det blev ett gäng egobilder på mig själv men jag hade fått med lite bilder från andra också eller hur????

Sen var det dags för lite styrkeprov. Man var ju tvungen att se om man hade några armmuskler. så det blev lite armbrytning.

Jag åkte på däng av Stefan Nilsson och här vissar han var skåpet skall stå.

Alex hade tagit med sig 2 sjuttisar Smirnoff och bjöd upp till shotrace. Och tog man lime med socker till shotarna så var man en riktig fjolla enligt honom. Grabben härstammar från Polen och vet hur det skall drickas på riktigt. Jag var så klart en riktig fjolla så jag gick på limen.
Här står Jag och Micke och diskuterar mina magproblem jag hade efter resan hem från Egypten. Vi kom fram till att jag måste ha skitit minst 50 gånger under dom 4 dagarna jag var sjuk. Slå det om ni kan........

När alla hade blivit lite runda under fötterna så var det ju dags att visa lite hud. Det har ju tydligen blivit lite av ett mode att visa upp sig lite så vi kunde ju inte vara sämre.
Först knäpptes bara skjortan upp men efter ett tag flög hela skiten av till kvinnornas förtjusning......NOT Ja man skulle ju ha lite medaljer runt halsen för att se riktigt pimpad ut.
Sen blev det dansa av tills stägningsdags på klubb Per och Eva lite efter 3.
Får påstå att det blev en riktigt lyckad fest enligt mig själv eller vad säger ni, ni som var med?????

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, jag hade skiiiiitkuul..... :-D Och bildspelet var HELT OKEJ Per =) Thanks!

Steffoboy sa...

Jag hade också skiiitkul. Tror nog att någon hade kul åt dina påhitt också Hjalle! Bildspelet var kul. Mest för att många smala (cyklister är alltid anorektiska) personer såg rätt kralliga ut i widescreen. Minst för att det inte fanns några bilder på mig :) Måste passa på att fråga: vad var det i välkomstdrinken? Jag har aldrig haft så drömlikt diffusa minnen av något som faktiskt hänt...

Per Kumlin sa...

Det var faktiskt bara en sjuttis Smirnoff Green Apple Vodka och en kvarting Päron Vodka med lite sprite och ett gäng vindruvor några kiwi och lite skivor av lime.
Kanske lite för lite sprite men spritsmaken var inte så farlig ändå....;o) Kanske var limen som dålde all sprit som var i....
Ja den satte sig ganska fint i alla fall.
Ja man fick ta vad man hade i bildspelet, lite komiskt blev det i widescreen kan jag hålla med

Nellie & Hans Kumlin sa...

Haha, Niiiice Party~~