torsdag 13 november 2008

Träning QBranch och 10år

Ja nu händer det grejer. I veckan så drog vinterträningen igång. Det känns att man varit borta i 4 veckor. Har inte det där klippet i benen och det går allmänt segt. Var och körde tempo med Stefan Nilsson i tisdags. Fick verkligen bita i för att hänga med och sen tog han mig i spurten...
I vanliga fall brukar jag inte bli slagen i spurten men nu var jag verkligen trött. Får skylla på att det var uppförsbacke.
Vi körde Örby - Sköndal - Älta - Hellas en ganska platt och snabb bana. Tog runt 34min att ta sig runt, 34 grymma minuter för min del.

Igår så var jag på mitt första månadsmöte med min nya arbetsgivare QBranch. Det blev middagsbuffe på Polstjärnan följt av lite eftersnack om framtiden. Riktigt trevligt. Verkar vara ett riktigt seriöst företag som satsar på sina medarbetare. Dom verkar ha en bra friskvårdspolicy också och satsar på att man ska motionera och hålla sig frisk. Det är ju bra för min del då dom har stor förståelse för min cykling.
Att dom sen inte vill att man jobbar över om det inte absolut är beordrat från någon hög chef gör ju inte saken sämre. Det har ju blivit lite väl mycket övertid på mitt nuvarande jobb om man säger så.

Idag så har jag och Eva varit ihop i 10år. Fan vad fort det har gått, jag hinner ju inte riktigt med.
Dom här 10åren har varit både upp och ner och det har väll varit någon riktig svacka en gång men säg det förhållande som varit helt perfekt hella tiden, det går nog inte och hitta.
Jag är riktigt glad att jag har Eva. Hon är en riktigt rolig och underbar människa. Det är ett under att hon stått ut med mig och min cykling så länge. Hon har ställt upp och följt med på tävlingar och hjälpt till och langa och laga mat och fixat, vad skulle jag göra utan Eva???
Att veta att hon finns vid min sida i vått och torrt känns riktigt tryggt. Vi har samma sjuka humor och gillar att göra i stort sett samma saker.
Jag är väl lite mer åt det aktiva hållet medans Eva är lite åt det slöare hållet. Men det är som dom säger plus dras till minus och där är vi som i en härlig symbios med varandra.
Jag älskar när Eva kommer skuttande och ger en bamsekram när man kommer hem på kvällarna. Det är riktig kärlek det.
Vi tänkte fira våra 10 år med en riktig brakmiddag på någon fin restaurang men Eva är i Sandhamn på tjänsteresa och kommer inte hem förens i morgon så vi får ta det då i stället.
Längtar ditt just nu. Eva bara så att du vet jag älskar dig mest av allt i hela världen.

1 kommentar:

Eva sa...

Älskar dig mest av allt oxå min underbara fina älskling