söndag 7 juni 2009

Lida Loop blev fiasko för min del...

Idag var det 2:a deltävlingen i Långloppscupen. Det var Lida Loop så man kan säga att det var hemmabana för min del. Det är en bana som borde passa mig då det inte är så mycket backar + att det är ganska mycket roliga stigar.

Gick skapligt bra uppför slalombacken i starten men jag kände redan då att det var något som inte stod rätt till. Benen var superstumma och det hände ingenting när jag ställde mig upp och trampa. Det var mycket grusvägg i början så jag lyckades hänga på rulle ett tag men sen kom en liten halvbrant backe och då bara dog jag. Tommy från teamet kom ikapp och jag hängde på till slutet av första loopen. Sen kom ett skogsparti som brukar vara min specialitet men jag orkade inte kräma på där. Det blev kö och jag kom inte ifrån dom framför som körde ännu långsammare. Sen tvärrdog jag totalt. 2:a och 3:e loopen var bara en ren plåga. När jag inte ens kunde köra ifrån i skogen där jag brukar köra bra kändes det helt hopplöst. Benen var bara inte med mig idag. Kom med i en liten klunga på 3:e loopen som jag körde med in till mål. Det var en hel drös med H30 åkare där som jag helst ville hålla bakom mig då jag redan nu låg så dåligt till. Lyckades ta spurten bland H30 åkarna i den klungan med krampiga ben och kom in som 10 av 101 som kom i mål.

Blev nog ett av mina sämsta resultat någonsin i Långloopscupen. Nu ska jag gå och gräva ner mig och hoppas att jag får lite krafter till nästa vecka.
Här är resultat för dom intresserade.

1 kommentar:

Eva sa...

Lilla älskling då, så får du ju inte hålla på! Nu ska vi tröstäta på Max o komedi på trean ikväll så kommer det att kännas bättre sen. Du tar dem nästa gång!

Puss o kramis