tisdag 30 juni 2009

Nu är kärran på verkstaden...

Lämna in bilen på en AC verkstad i Fittja i morse. Får se var domen blir. Har inte hört något än. Brukar inte bli billigt att fixa AC och byta drivrem så jag håller tummarna. Det blir väl till att äta nudlar och knäckebröd resten av året.
Var ute och körde en runda med Stefan Nilson efter jobbet idag. Det blev 2 varv runt Fiskartorpet. Körde på lite men det var inte max. Fick en varvtid på 9:28. Har inte vant mig vid Tune RH1 barendsen än. Det är grymt skönt i backarna men i skogen känns det nästan lite smalt ibland. Vet inte riktigt vad som känns bäst just nu. Får testa att köra lite mer skog med dom och se om jag vänjer mig. Det var ju ett gäng med år sen jag körde med barends sist.
Micke S och Stefan har ju kört race där några gånger och köttat på i 5 varv. Har för mig att Micke körde på 45 någonting och då var det lite blötare så där vet man vilken tid man ska ha för att köra bra.
Får dra dit någon dag och sätta några tider så jag vet hur jag ligger till. Planerar på att köra nu på torsdag runt 18:00 tiden så är det någon som vill hänga på så skulle det vara kul.

Inga kommentarer: