torsdag 5 november 2009

Blev ingen Nybohovsbacke idag

Vakna upp till 2 grader regn och kulingvindar. Var inte direkt idealvädret för att gå ut och cykla kändes det som. Tog mitt förnuft till fånga och tog T-banan till jobbet istället. Hade säkert kunnat cykla utan större problem men det var hemvägen som kändes minst lockande.

Få sätta på sig ett par blöta kläder på väg hem var inte riktigt det roligaste jag kunde komma på, det är ju trots allt ca 2 mil till jobbet.

Jag börjar bli gammal och trött. Förr i tiden hade jag säkert cyklat iväg utan att bry mig. Har nog blivit lite för bekväm av mig på äldre dar.

Det blev 30min spinning på högpuls och 30min coreträning i stället.
Försökte mig även på 4x4min intervaller på rulle nu på kvällen men det gick käpprätt åt helvete. Körde 3 min på makalöst lågt motstånd men var helt orkeslöss. Testade en intervall till men kom bara 3min innan jag dog igen så jag la ner.

Efter det blev det IQ fiskmås TV med Mammas Pojkar på 4:an. Det går ju bara en massa meningslösa dokusåpor nu med en massa hjärnslöa mediawannabees som vill ha sina 15 minutes hall of fame och gör allt för att få en extra minut i TV-rutan.

Inga kommentarer: