lördag 30 januari 2010

Jag kan se!!!! och tog kol på Streetstar Festival.

Ja nu efter operationen så blev det ganska stor skillnad på hur jag såg förrut och hur jag ser nu. Printa ut ett sånt där syntest på nätet och där såg jag raden längst ner som skulle motsvara 1.0 i synstyrka så det kändes bra.

Det som skulle kunna vara lite bättre är synskärpan på långt avstånd. Ibland såg jag lite sämre än Eva som har bra syn på långt avstånd men det kan bero på ögondropparna jag tar också. Ska fråga läkaran på måndag hur det är för jag ska ta dropparna i en vecka efter operationen.

Men jag är grymt nöjd. Det kändes inte mycket när dom sköt bort ett lock från hornhinnan med lasern. Det kändes ett litet tryck då dom pressade en del. Sen när dom tog bort locket så blev det suddigt ett tag varpå det börja lukta lite bränt när dom körde på med lasern igen för att korrigera mitt brytningsfel.

Tog bara runt minuten per öga så det gick snabbt. Sen fick man ligga och blunda i 30-40min sen var det bara att ta sig hem och fortsätta blunda i ca 4 timmar och ta smärtstillande ögondroppar var 30min. Precis när jag kom hem så bara rann det tårar från ögonen men det skulle vara helt normalt och det gjorde inte ont så det var lugnt Nu känner jag ingenting av operationen. Det var bara dom första timmarna efter som det kändes som jag hade något i ögat men det gjorde absolut inte ont.
Idag har det varit lugnt för min del då jag inte får träna. Jag och Eva drog till Solna för att se lite Streetdance genom Streetstar Festival.
Var grymt imponerande att se vilka skills en del dansare hade. Snacka om kroppskontroll, om jag bara hade hälften skulle jag vara glad.
Här är ett lite klipp på några av kungarna av dansgolvet. Tänk om man kunde gå upp och dra en sån där när man är ute på dansgolvet......;o) RESPEKT

Inga kommentarer: