söndag 10 januari 2010

Storstädning och lite distans.

Idag har det varit storstädning på schemat. Hade tänkt att bli klar med lägenheten innan jag börjar jobba igen. Sovrummet, köket och vardagsrummet var klart sen tidigare. Så nu var det dags för allt i allo rummet och klädkammaren. Det var dom rummen som jag flyttat all skit till när jag städa dom andra rummen.

Skit vad mycket jag hitta som jag i stort sett aldrig har använt. Fick nästan en liten nostalgitripp när jag fann dom här gamla klenoderna.
Ett tefat som lös i alla möjliga färger
och sen den här gamla IPAQ:en av model 3660 med separat WLAN modul som bara stöder IEEE 802 11b, haha fy fan vad hedenhös men den hade 128RC4 kryptering.

Så här mycket skit fick jag bort bara från allt i allo rummet.

Fick bort minst lika mycket ifrån klädkammaren så nu går det äntligen att ta sig in i dom rummen utan att man måste hoppa mellan grejerna. Det går till och med att sova i sängen för nu är allt bortplockat därifrån också.
Har hunnit med lite cykling idag också. Var ute med Stefan och Micke och körde lite runt Ekerö.
Fina snöiga vägar blev det. Då det varit runt 17-18 minus under dom senaste dagarna och det stod -9 när jag åkte och våran termometer brukar visa några grader mer än vad det är så klädde jag på mig som aldrig för. Det visade sig vara ganska onödigt då tempen gick upp till -6 efter ett tags cyklande.

(foto: Stefan Nilsson).
Har nog aldrig set Micke så trött som han var idag. Det lär nog aldrig hända igen.
Högpulsare var vi allihopa idag. Jag fick ihop 4 timmar med 150bpm i snitt och jag hade ofta pulsen uppe i 170 och för en gång skull så var det inte jobbigt men det gick ändå inte så snabbt i all snön. Ja lite vila har gjort sitt. Nu ska jag bara bli snabb också.

Inga kommentarer: