söndag 5 december 2010

Cykloteket Racing Team uppstartsläger

Ja då är uppstartslägret med CRT avklarat. Har varit en riktigt givande och kul helg. Vi har gått igenom lite av nästa års säsong och vad som kommer att hända under året. Har blivit lite brainstorming för att kunna förbättra oss och kunna göra laget ännu bättre.


Det har blivit en del fikande och mycket god mat mellan passen. Här håller vi energidepåerna fyllda med god efterrätt.


Här har vi Isak som har hand om träningen för oss i CRT som delger all sin kunskap till oss trogna lyssnare. Han har ett bra och roligt sätt att framföra uppgifterna på så det blir bra stämning i laget.


Vi gick igenom lite coreövningar som kan vara bra att köra och som inte behövde något mer redsak än en pinne. En del övningar såg ganska roliga ut speciellt när vi gjorde dem i grupp. Finns några fler bilder på Pumpens blog men de värsta håller vi för oss själva.....;o)


Idag så var det lite allmänna frågor och funderingar över hur det kommer att se ut för oss och sen blev det  härligt fostrande backinteraller med Isak vid Hagabacken.


Vi sprang dit som uppvärmning sen blev det 4stycken intervaller från botten av backen vid grusvägen och sen vägen upp på asfalten och vidare in vänster på grusvägen och därifrån hela vägen upp till toppen.
Tog runt 4minuter att springa upp. Var grymt tungt i all snön och sista biten blev riktigt hal då det är ganska brant där.

Seglarn och Bleckan var de som höll i taktpinnen. Jag hade inte mycket ock komma med. Jag hängde på till slutet av asfalten sen var det kört när det branta till och blev halt.
Men jag fick skrämma upp hjärtat ordentligt och det blev ett bra träningspass.
Vi varva sen ner på hemvägen och avsluta med en trevlig lunch på Scandic.

Har varit grymt att träffa alla och det har varit en bra och givande helg. Det är ett riktigt härligt gäng att cykla med.

2 kommentarer:

STIZZE sa...

Förstår att det där måste kännas lite som en dröm att få va del av. Vore verkligen skitkul att få träna i lag igen, det får mig att sakna hockeyn där man gjorda allt för varann hela tiden, med gemensamt ansvar och mål.

Per Kumlin sa...

Ja det ska bli riktigt kul. Det är ett riktigt härligt gäng att köra med så det kan inte bli bättre.