lördag 18 december 2010

Nu börjar det närma sig. Vår barnvagn har kommit.

Ja nu är det inte långt kvar innan vår lilla bebis ska anlända till den yttre världen. Vi hade förbokat en Tako med det hippa modellnamnet Jumper X så att den skulle vara framme i tid och idag kom den.


















Riktigt billigt blev det också. Ynka 5000 för vagn med både ligg och sitt del och även en bilbarnstol som går att koppla på vagnen.














Sen kom det alla möjliga tillbehör med regnställ, myggnät, sköttväska olika överdrag och en åkpåse. Det blev i stort sett billigare än att köpa allt separat på blocket.














Ja den här Tako Jumper X verkar verkligen ha alla tillbehör som kan tänkas behövas för att rulla runt den lilla krabaten i utan problem.














Allt känns gediget och stabilt så förhoppningsvis ska den hålla ett tag. Det var lite på vinst och förlust som vi beställde den från nätet när vi inte har testat den i förväg. Men än så länge verkar allt vara riktigt bra. Eva har till och med testkört den lite och tycker den är lättrullad med sina stora hjul och lätt att packa ihop och packa upp.














Får väl se om den tål att ha en lite sprattlande bebis i sig sen också. För det priset så känns det nästan som att den skulle kunna ramla ihop efter en vecka men så här långt verkar det vara grym kvalitet på den.

Dagens träning idag skulle blivit 2st 20min intervaller på Monarken men det blev bara 1 och en ½ på 336 watt. Totalt 30min hårdkörning på 336 watt var nog lite i minsta laget. Men det fick räcka då det blev lite sent igår igen...

3 kommentarer:

STIZZE sa...

Hah, 300w pallade jag av 3minuter på slutet av en 2x20 en gång, försökte med 4 sista men det var fullständigt omöjligt för mina ben.. ;)

Ronnie blir också farsa 2011!

Anonym sa...

Transformers-vagnen!

Per Kumlin sa...

Stefan: Bra kört ändå, du har ju precis börjat träna. Ronnie ligger i han;o)

Hjalle: ha ha ja den kan förvandla sig till mycket;o)