lördag 27 november 2010

Julmarknad i Linköping

Idag blev det en sväng ner till Julmarknaden i Linköping då vi var där och hälsa på Mats och Karin.
Jag hade i min hast att komma ner snabbt igår glömt att ta med mig lite varma kläder. Hade bara på mig vårjackan med ett par jeans en t-shirt och en tunn kofta och vår skorna som jag hade på jobbet.
Det var inte speciellt varm i 7-8minus utan mössa och vantar om man säger så, inte ens för mig som brukar vara varm i vanliga fall.















Vi sprang in i bodarna för att kunna hålla värmen lite. Hitta en del fina grejer men det var ganska dyrt.














Vad sägs om en liten tavla med en motorcykel på för 3200:-
Inte riktigt min grej men alla har olika smak som tur är.














Vi hitta en massa goda saker vi kunde äta i stället. Gick lös på eucalyptus honung, ett gäng marmelader, lite smågodis och glögg. Ska bli gott nu till julen.
Lilla Tyra var inte så blyg idag som hon var igår. Hon ville springa runt och leka hela tiden. Hon hade en hel del plastgrönsaker som hon skulle leka med. Man gav dom till Henne sen kasta hon iväg dem och ville att vi skulle plocka upp dem. När hon fick tillbaks dem så kasta hon bort dem åt ett annat hål och ville ha tillbaks dem. Kuddkrig gilla hon också en härlig liten prick det där;o)
Har varit grymt kul att träffa Mats och Karin som vanligt. Alltid kul och få komma ner och snaka massa skit och få koppa av och ha trevligt.

Inga kommentarer: