torsdag 9 juni 2011

En promenad på stan med Eva och Oskar

Blev ingen träning idag heller. Förkylningen har inte brutit ut helt men jag känner att jag inte kan träna hårt heller så det blev bara en liten promenad. Promenera runt Gamla stan med Eva och Oskar en timme sen blev det hem och ta hand om tvätten.
Blir nog ingen träning i morgon heller utan jag hoppas att den lilla förkylningen jag fått försvinner helt så jag kan köra Lida Loop.
Kursen har gått bra också, vi har gått igenom inner och outer join och lite Nästlade SQL frågor och Common Table Expressions bl.a.

Jag har lite problem och hålla mig vaken på långa kursdagar bara. Jag måste ha något att pilla med eller delta i diskussioner för att hålla mig vaken. Vet inte varför det är så för sitter jag vid datorn eller ser på TV så har jag inga problem att hålla mig vaken.

Har samma problem när jag är på långa möten, ögonen vill bara slockna. Det kan vara hur intressant som helst och världens bästa föreläsare jag blir fan trött ändå. Vet inte om jag blir trött för att det är taskig ventilation eller för att det blir information overflow....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gullig pojke! Jag menar Oskar! hihihi
Lycka till med förkylningen för på söndag vi måste slå massor med folk! Syns där ute i lida...
oliver

Per Kumlin sa...

Ja Oskar är en fin liten krabat:-)
Det känns lite bättre nu så jag ska testa att starta i alla fall. Syns i Lida