måndag 27 juni 2011

iPad 2 har landat här hemma

Idag fick jag min iPad 2 från Qbranch. Det var en riktigt trevlig liten leksak. Det blev en vit iPad 2 64 GB med Wi-Fi + 3G. En riktigt nördig liten leksak men väldigt lätthanterlig och grym surfplatta om man vill sitta och surfa framför TV:n eller är ute och reser.
Men det känns mer som en leksak än ett arbetsredskap men kul är det.

Kul tyckte Oskar det var också när han såg Angry Birds på den. iPad 2
Lite träning har det blivit idag också. Blev dock bara pendling till och från jobbet. Men i morgon ska det bli hårdkörning tänkte jag.
Någon som vill hänga på och köra keps cup banan i Källbrink vid 18:00 i morgon?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Per! Jag skulle kunna tänka mig att komma ut, men jag kanske blir bara en bromskloss bakom dig...:-(
Men Källbrink vid Huddinge? Vid Spårvägens klubbstuga? Hur mkt/länge tänkte du köra? I fall mitt nr.: 073-2671054/oliver.

Per Kumlin sa...

Det är där vid brandvägen mellan Klubbstugan och Skärholmen. Det är bara att komma ditt och köra. Det blir en 5-6 varv. Jag kanske kommer någon minut senare då jag skulle hämta bilen från service innan så säg 18:15 för säkerhets skull.

Anonym sa...

Hej!
Hoppas att jag hinner...nämligen min hoj är hos cykloteket i norrastation...jag rindge tidigare idag o den var inte klar än...hoppas de ringer snart!! Så du vet, om jag inte är där 18 eller kvart över då hade de inte gjort klart den... Men säg till andra tillfällen oxå om du känner att du vill ha sällskap! Men jag hoppas, hoppas! oliver.

Per Kumlin sa...

Vi kör runt en timme så det är bara hoppa på om du kommer senare.
Ha det bra

eva sa...

bara så du vet så sitter PO o kör angry Birds för fullt nu på din ipad.. ;-)

Anonym sa...

Tja! Jag fick ingen hoj tillbaks idag :-( så det blir nästa gång för mig när du vill ha sällskap igen. Men fick du sällskap idag då eller blev det solo? De bytte vevlager på min prinsessa, men det tickade efteråt vid varje tramptag...särskilt vid hårdare belastning. Jag vet inte, kanske skruvade de ihop lite för löst??
I alla fall jag var tvungen att lämna in den på nytt...
Men Per, säg till gärna igen, jag skulle vilja köra lite med de proffsiga! mvh; oliver

Per Kumlin sa...

Jag fick sällskap av Stefan som var med på lägret också. Jag medelar om det blir något nytt pass på bloggen. Antagligen nästa vecka sen blir det semester för min del och en massa resande;-)
Hoppas de får ihop din cykel i toptrim det borde inte vara några problem
Ha det bra