söndag 12 juni 2011

Lida Loop

Idag så var det Lida Loop ute på Lida. När vi vakna så spöregna det utanför fönstret så så det såg ut att bli en kall och hal tävling men det var som tur var bara en lokal och liten skur som drog iväg snabbt.
När vi kom till Lida så kände jag mig fortfarande inte helt bra men tänkte testa att starta i alla fall.

Kände direkt att allt inte var 100 efter startbacken då jag knappt klara av att hålla hjul på grusvägarna.
Men då det var så fint väder och roliga stigar så bestämde jag mig för att köra vidare men bara ta det lugnt och njuta och se om jag kanske kunde ta någon poäng i alla fall.

På slutet av första loopen så gled jag ikapp Angelica i Cykloteket Racing Team som hade gått ut hårt.
Då hon låg på en tredjeplats så bestämde jag mig att hjälpa henne då jag ändå inte har något med totalen att göra så jag agerade hjälpryttare därifrån så gått jag kunde.
Vi lyckades behålla 3:e platsen efter en tätt jagande Emmy Thelberg men vi orkade tyvärr inte köra ikapp Alexandra Engen och Ann Berglund som var alldeles för långt fram.

Men det var kul att kunna hjälpa till så jag gjorde någon nytta nu när jag inte kunde cykla själv ordentligt.
Fick en 16 plats själv i H30 klassen så det var inte fy skam ändå när det kändes som jag körde i distansfart.
Hela resultatistan för Lida loop finns här.

Nu ska det bli slappa och middag. Är det några som har några fina bilder på mig att dela med sig av från Lida Loop får ni gärna skicka dem till mtbnumber1(a)hotmail.com

3 kommentarer:

STIZZE sa...

Oj, värsta landsvägstaktikerna :)

Martin sa...

Synd att det inte kändes helt hundra. Stark att kämpa igen loppet ändå.

En fråga om din monark, hur är ljudvolymen på den? Har själv en liten dotter hemma i lägenheten och frågan är ju ifall hon kan sova samtidigt som man tränar?

Martin

Per Kumlin sa...

Ja det blev grym landsvägstaktik, Riktigt kul och kul att Angelica fick pallplats också. Känns bra att jag kunde hjälpa till när jag inte kunde göra mig själv rättviss.

Martin: den är riktigt tyst faktisk. Den är så tyst så att min sambo Eva undrade när fan jag skulle börja träna så jag kunde bli klar någon gång mitt uppe i en 4minuters intervall när hon var i andra rummet så det måste ju bli ett bra betyg..;-)