onsdag 28 mars 2012

Saknar redan solen

Vilket väder det har blivit, regn och kallt och djävligt. Har knappt kommit utanför dörren idag. Saknar redan solen och den 30 gradiga värmen på Gran Canaria.
Måste bara säga att jag är grymt nöjd med min nya Scott FOIL 10. Den har gott hur bra som helst uppe i bergen på Gran Canaria.
Den är riktigt styv och klättrar bra och den kändes stabil nerför, nästan lite understyrd tyckte jag. Jag hade labboreat lite med sittställningen och sänkt styret lite gran då den var ganska hög i början. Dock inte lika lågt som Pumpen tyckte att jag skulle ha.
Jag tror jag har hittat en riktigt bra inställning nu mellan komfort och riktig raceinställning.















Snön har i alla fall försvunnit härifrån Stockholm och då börjar det bli dags att sätta på sommarhjulen på bilen också. Då mina sommardäck börjar sjunga på sista versen är det dags för ett par nya.
Har tittat på Continental SportContact 5 225/40 R18 92Y XL som verkar bra. De har sån där fin Black Chille som cykeldäcken har som ska ge bättre livslängd och bättre grepp, det behöver ju jag...


















Jag har nu deras föregångare SportContact 3 som jag tycker har haft riktigt bra grepp när jag tagit kurvorna lite snabbt och lekt lite i rondellerna så det här lär inte bli sämre.

2 kommentarer:

STIZZE sa...

Du får hänga med ut med snäckangänget och ta några förningar på foilen :)

Vi får se om det blir nått i helgen, vädret verkar ju inte perfekt direkt som sagt.

Per Kumlin sa...

Nä det ser lite dystert ut i helgen. Verkar till och med bli snö...
Ska du med till Ursvik på söndag och köra keps cup annars?