onsdag 25 juli 2012

XCE, sista tävlingen för SM i år

Idag stod det XCE på schemat. Var tyvärr inte allt för överladdad efter en lång dag och kväll igår.
Vi började med elimineringen tidigt på morgonen runt 9 tiden.
Körde inte allt för bra och kom på en 8:e plats.
Sen var det 4 timmars uppehåll så jag Eva, Donaldh och Mikaela drog in till något köpcenter och tittade på prylar och tog en lunch.

Lite efter 14:00 fick vi köra igång med semifinalen. Fick en halvbra start men var alldeles för feg och släppte förbi Tobias och en till precis innan vi kom in i skogen vilket var ett stort misstag. Det var stört omöjligt att komma om sen så det var bara att lägga sig där och invänta mål.

Då det bara var 3 som gick vidare till A-final så kom jag med i B-finalen.
Det blev ytterligare över en timmes väntan innan vi fick köra igen.
Som tur var vädret fint så man kunde glassa runt startområdet.

När starten gick så kom jag iväg dåligt igen och lyckades inte ta mig fram innan vi kom till skogen. Fick gå på sparlåga men gjorde några försök till omkörning och kom lätt ikapp men inte om.

















Vet inte varför jag körde så fegt och sparsamt idag. Jag brukar vara ganska bra på starter och att ta för mig i spåren men nu när det verkligen behövdes så körde jag helt kasst.

Kom in på en 4:e plats i b-finalen. Trots mediokert resultat och en ganska lång och seg dag så tycker jag det var grymt kul att köra XCE.
När man väl kör är det fart och fläkt och det är kul med så här korta rejs och väldigt publikvänligt. Det är lite drygt med all väntetid mellan rejsen men nu när det var så fint väder gjorde det inget, hade inte varit lika kul om det regnat.

















I herrelit klassen så var det Mattias Wengelin som tog guldet inte allt för oväntat. Han fick dock en bra match mot Håkan Löfström som var tätt inpå.

















För resultat kan ni gå in på Mölndals CK:s sida.
Får ta och förbättra igångdragen och bli lite tuffare i spåret igen så ska det nog gå bättre.

- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer: