lördag 28 juli 2012

Engelbrektsturen nästa

Nu är jag packad och klar för en tidig avresa i morgon bitti för att köra Engelbrektsturen i Norberg.Har varit en lång dag idag. Först gick i upp halvtidigt för att packa ihop och åka till Hågelby Loppis för att kränga av det sista vi hade.

Idag gick det sämre än förra gången. Vi hade inte så mycket elektronikprylar eller babyleksaker med den här gången och det verkar vara det som går åt.
Vi sålde iväg lite kläder, böcker och tidningar så vi gick väl gämt ut med tanke på inträdesavgiften och maten vi köpte där.
Hade lika gärna kunnat slänga alltihop och gjort något roligare på dagen.



Vi hade inte så mycket av värde heller så vi hade inte räknat med någon direkt vinst men lite mer än +-0 hade varit kul.
Men loppis är nog inte direkt rätt forum för det vi sålde heller, känns som det är mest krims krams som säljs där.

Vi gjorde en liten god gärning och lämnade resten av det vi hade till Stockholms Stadsmission i Liljeholmen. Tänkte att det kanske kan gå till någon som bättre behöver det än att bara slänga i stort set oanvända grejer.

Han köra ett litet väckarpass i Gömmarskogen också innan middagen. Nu var alla spår snustorra och fina så det var riktigt kul att bränna runt där en timme. Körde några naturliga intervaller i de tekniska uppförsbackarna.
Fan vad lätt det gick med Spark 29:an gämfört med min stela 26" Scale. Det är verkligen bra grepp i 29" Schwalbe Racing Ralph däcken.



Inga kommentarer: