söndag 23 september 2012

Maxtest på Bosön blev det

Idag blev det maxtest på Bosön. Det var Fredrik Edin och co som skulle ha test av ny utrustning för syreupptag och ville ha referensvärden så det är klart jag ställer upp.
De hade ändrat protokollet lite sen sist och nu körde vi bara 2 ramper om 8 minuter på 80 i kadens innan själva maxtestet började.
Sen starta jag runt 275watt tror jag det var och öka ca 22,5 watt varje minut tills jag dog.
 
Hade som mål att inte komma under 450watt och det gick ganska bra. Kom till 472,5 watt och klara 11 sekunder där, det var 7 sekunder ifrån mitt personliga rekord så det får väl vara godkänt.
Blev 5,3 liter på det men då jag är lite för tung nu så blev det inte så högt syreupptag i ml/kg räknat.
 
På vägen hem stanna jag och tittade om Expert som har gått i konkurs hade något att erbjuda vid Högtorget. Det blev några filmer och DVD skivor resten var ganska utplockat och inte så billigt heller med tanke på att de hade rabbat så jag sket i att köpa något större.
Inte undra på att de gick i konkurs när de har så stor overhead. De hade 2 vakter på varje ställe som skulle skapa kö för att komma in trots att det var helt tomt i butiken, snacka om onödigt.
 
 
Tog en promenad sen och kom in i Dans, Trams & Acceptans demostrationståg som hade börjat vid Hummlegården och fortsatte till Tantolunden.
De körde grymt bra musik precis i min smak så jag hängde på ända till Tantolunden innan jag tog T-banan hem ifrån Zinkensdamm.


På kvällen blev det besök hos Jocke och Jessica och deras lille son Alvin. Som vanligt riktigt trevligt att träffa dem. Oskar och Alvin kom riktigt bra överens. Oskar var riktigt snäll och omtänksam om den lilla Alvin som är 9 månader gammal. Verkar nästan som han vill ha en lillebror eller lillesyster:-)
Något som han också ville ha var chips och ostbågar, oj vad glad han blev när han såg de här.
Har hunnit med mycket idag men tyvärr missade jag en sak som jag skulle velat göra också. Det var nämligen STCC finalen på Solvalla idag, det hade varit grymt att se.
Nu blir det ladd inför Svealandsmästerskapen i morgon vid Åkersberga. Skönt med hemmaplan och lite halvsen start så jag får lite sovmorgon.

Inga kommentarer: