torsdag 12 januari 2017

En max 20 + styrka och bowling

Började dagen med att hoppa upp på Monarken. 5 minuters uppvärmning och sen järnet i 20 minuter.
Började på 100 i kadens och runt 330 watt i 5 minuter.
Trodde knappt jag skulle klara det för benen var helt förstörda av all styrketräning i veckan.
Sen växla jag ner till 66 i kadens och 5 KP i motstånd och då kändes det lättare. Körde i 5 minuter och växlade sen upp till 100 i kadens. Men där orkade jag inte hålla 330 watt längre utan fick gå ner till 320. Var så stum i benen och kunde inte hålla så hög kadens.
När jag sen gick till 66 i kadens och 5 KP så blev det mycket lättare igen och jag låg oftast över 330 watt de sista 5 minutrarna så det kändes bra i alla fall.

Blev 1 timmes styrka på jobbet vid lunch sen. Körde ben igen. Försökte mig på marklyft på 130 kg men jag hade tappat bort mina vristband. Orkade bara 3 reps per sett och det var för att jag inte orkade hålla i stången. För ben och rygg kändes det ganska överkomligt ändå.

På kvällen blev det bowling med jobbet. Fick åka kollegans Tesla ditt, grymt bottendrag i den bilen med över 400 häst och 700Nm.
 
Bowlingen gick bra sen. Vi vann i alla fall emot våra konkurrenter på våran bana.
 
Blev dock inte så höga poäng men det räckte till vinst men en ynka poäng på våran bana. Det komiska var att jag fick bara en strike men den fick jag innan vi körde igång tävlingen så den gällde inte. Sen gick det bara utför för mig.

Inga kommentarer: