måndag 11 december 2017

Trek Top Fuel 9,9 uthämtad

Idag blev det en tur till Cykloteket i Häggvik för att hämta min nya Trek Top Fuel 9,9 som jag hade beställt. Det ska bli nästa års tävlingshoj. Riktigt grym med endast de bästa komponenterna på. Herr mästermek Jonte Lindholm på Cykloteket hade monterat allt enligt konstens alla regler så då vet jag att allt sitter ordentligt.
Ur kartong med Shimano XTR pedaler så vägde den in på lätta 10,37 kg. Det är grymt lätt för en heldämpad 29” cykel i storlek 19,5”.

Ska lätta den ytterligare med nya skivor och sen blir det till att ta bort slangarna. Blir lite mer småfix med att sänka styret och såga av resten av styrröret och sen blir det nog klippa lite höljen och vajrar så allt blir tipptopp. 
Finns inte så mycket att byta ut sen då allt är av toppkvalitet, kanske ska byta styrstammen mot en lite kortare. Får se hur det känns när jag har testat den ordentligt.

Ska bli riktigt kul att köra in den här skapelsen. Väntar nog dock tills det blir torrt och fint väder. Vill ju inte slaska ner den för mycket innan säsongen drar igång.

Inga kommentarer: