söndag 27 oktober 2019

Kompiscross Sköndal

Idag var det en massa regn igen och vad passar inte bättre än lite crosstävling då.
Kompiscrossen stod på schemat och idag hölls den på den fina banan vid Sköndal.
Den banan är ganska platt och trots allt regn så gick det att cykla hela varvet. Det fanns ett hopphinder och en ganska kort trappa så på den här banan så behövdes det inte springa så mycket vilket var riktigt skönt för mig som är värdelös på det. 
Starten gick vid 10 och vi var 9 tappra krigare som drog iväg.


John Midelf tog starten och jag hängde på den första rakan men sen kom Gustav Eriksson, Paul och Erik Greijus och körde om.
Vet att de är starkare än mig så det var bara att försöka hålla eget tempo.
Mattias Lejon kom om kort efter men han lyckades jag hänga på. Bakom jagade Salvador Rincon som jag haft många roliga fighter med i år. 
Jag lyckades hänga på Mattias och märkte att han tog det lite lugnt i kurvorna så efter 1,5 varv så testade jag att gå om.

Fick en liten lucka och lyckades hålla och utöka den lite.
Kom även ikapp Gustav Eriksson men han fick något problem senare och bröt.
På sista varvet av 5 så märkte jag att Salvador började avancera och närma sig. Jag fick försöka öka så gott jag kunde men Salvador var starkare på slutet. Som tur var lyckades han inte komma ikapp då luckan var för stor så den här gången fick jag ta spurten.

Blev riktigt lerigt idag också.

En fin 4:e plats får jag vara nöjd med. De andra grabbarna framför är alldeles för snabba för att jag skall orka hänga på.

Sen var det bara att cykla hem igen. Körde längs Edsviken via Hagaparken och fick lite fina spår att köra på.

Vid Ulriksdals slott så hade de marknad på vägen hem och jag var grymt sugen på salami av någon anledning men tyvärr hade de inte någon sån vad jag kunde se.
Så det var bara att cykla vidare.

Blev ett blött men fint pass på lite över 3 timmar.

Inga kommentarer: