onsdag 11 december 2019

Träningsvärk och julmiddag

Det var länge sedan jag fått sån här träningsvärk i benen. Gårdagens Bootylicious gjorde verkligen tacos av mina ben. Det var ju mycket djupa utfall åt sidorna igår och det är jag inte van vid.
Hade nästan problem att ta mig ner för trappor idag och det brukar vara värst 2 dagar efter så jag undrar hur det kommer kännas i morgon.

Vi hade julbord/projektmiddag efter jobbet idag på ICA som tack för allt jobb vi gjort för att uppgradera till SCCM på så kort tid. 
Kul och få go ut och käka och spela lite bowling.
Vi var på Olearys och de hade hur mycket som helst att käka. Inte bra för formen det här.

Bara dessertbordet var en stor buffé i sig. Försökte ta det lite lugnt där men det åkte ner några småsnask i alla fall.



1 kommentar:

REMY.CREDIT sa...


BEHÖVER DU ETT DRIVT LÅN EMAILL OSS NU FÖR DIN FASTLÅN
(remy.credit111@gmail.com) whatsapp: +46769618757
behöver du ett lån ??, Vad är dina finansiella behov? Vi ger ut lån från minst 1000kr till högst 100.000.000,00kr med behaglig varaktighet som sträcker sig från 1 till 50 år till en mycket reducerad ränta på 2%. Behöver du ett affärslån? Behöver du ett personligt lån? Vill du köpa en bil? Vill du refinansiera? Behöver du ett inteckningslån? Behöver du ett enormt kapital för att starta ditt affärsförslag eller utbyggnad? Har du tappat hoppet och tror att det inte finns någon väg ut och dina ekonomiska bördor fortfarande kvarstår? Tveka inte att kontakta oss för eventuellt affärssamarbete Kontakta oss via e-post: remy.credit111@gmail.com whatsapp: +46769618757 Vi har ett lån till dig