söndag 8 december 2019

4 x 8 min på tröskel

Idag blev det inte mycket gjort. Eva skulle jobba så jag var hemma med småttingarna. Vädret var inte det roligaste så vi kom inte utan för dörren idag. Blev en skön sovmorgon och resten av dagen har spenderats framför TV:n och bara slappat. 
Var riktigt länge sedan jag inte har haft något planerat på en dag så det var faktiskt skönt att bara slappa hemma och ta det lugnt.

Blev dock lite träning. Hade tänkt att köra ute om Eva skulle komma hem tidigt och det inte regnade.
Men Eva kom lite halvsent och det ösregna när hon kom så jag orkade inte meka med cykel och kläder och körde 1 timme på Monarken istället.

Blev 4 stycken 8 minutare med 2 min vila emellan.
Körde på tröskeln och det gick hyfsat men det kändes som jag fick ta i ganska mycket. Formen har väll gott ner lite under vilan. Pulsen gick ju upp bra i alla fall så vilan har nog gjort sitt lite. 


Hade dock föredragit och inte haft det så stressigt under viloperioden. Nu känns det som jag inte haft den där riktiga vilan som nog skulle behövts.

Får hoppas det blir lite julledigt snart så jag kan slappna av ordentligt. Dock skönt att börja träna igen, känns som jag blir piggare och orkar mer när jag tränar någorlunda hårt i alla fall så jag får försöka dra igång försiktigt nu.

Inga kommentarer: