söndag 17 maj 2009

17 maj Norges Nationaldag

Då svärmor är norsk så har familjen Andersson traditionen att fira 17:maj med att gå i tåg till Skansen och sen fira med lite party på Soliden och sen promenera runt Skansen.
Jag har aldrig varit med förut då det krockat med tävlingar men den här helgen var tävlingsfri så då tänkte jag att jag kunde hänga med.

Kunde inte valt ett bättre år att hänga på. Vilket kanonväder det bjöds på. Var riktigt skönt att softa runt på Skansen. Jag kom lite sent så jag trilla in i slutet av tåget upp till Soliden. Det var grymt mycket folk som var med. Tydligen så är det här det näst största 17:e majtåget strax efter det i Oslo. Kul att andraplatsen inte ens är i Norge....;o)
Efter alla spektakel på Soliden så strosa vi runt ett varv och tittade på alla djuren.

Sen bar det av till Josefinas för att inta lite mat.
Det var en såndär riktigt fin restaurang där maten var fint uppdukat på stora tallrikar men tyvärr som det brukar vara på finrestauranger så är det mer smak för ögat än magen. Det var riktigt gott men i minsta laget. Tur att jag inte tränat så mycket idag.

Hann med en liten träningstur på morgonen också. Var ute med Stefan Nilsson och snurra vid Hagaparken. Var skönt att få rulla av lite. Träffa Jimmy där också som fått dom nya kläderna. Var grymt snygga måste jag säga. Min beställning på Grip Grab handskar hade kommit också.
Dom var riktigt sköna, tunna och lätta så jag märkte knappt att jag hade några handskar på mig när jag körde med dom. Riktigt snygga också då dom är färgmatchade med cykeln så nu kommer jag se riktigt stillig ut när jag är ute och cyklar.

Inga kommentarer: