lördag 30 maj 2009

Djävla skit

Det har gått 2 etapper av Borlänge Tour och ingen av etapperna har gått min väg. Det började i fredags med en kort prolog på 2,2km. Kan inte säga att jag var på hugget direkt. Kände mig som än seg tanker. Hela veckan har varit tung med mycket jobb och massa andra problem som sugit musten ur en så jag var inte riktigt taggad.
Körde på 4:41,9 vilket var lite snabbare än förra året men jag tror banan var lite snabbare för alla verkar ha kört snabbare, för nu kom jag 7:a istället för 3:a som förra året.
Med den tiden jag hade i år hade jag vunnit ganska stort förra året.
se resultat här
Hoppades på att köra bättre idag när det var en längre sträcka på en banan som inte hade så långa backar som brukar passa mig lite bättre.
Försökte peppa upp mig lite på kvällen för att skaka av mig all skit som varit i veckan och komma på bättre tankar.

Så var det då dagen D som jag hoppades skulle gå vägen. Fick en bra start och la mig på Ola Hellströms hjul och hängde på skapligt bra. Var med första halvan av första varvet av 3. Sen kom Gunnar om och lite senare Johan Axelsson men det var inte så dom flög om utan jag kunde hänga på skapligt bra. Sen fick det som inte skulle hända hända.
Någon hade kört ner ett par snitslar så alla körde fel. Vi som låg längst fram tappa så klart mest. Jag och Johan Axelsson lyckades komma ända till mål innan vi såg att vi var helt på fel spår. Blev så förbanad så jag kunde inte cykla något mer då jag inte visste vart vi kört fel och var jag skulle börja.

Dom andra hade tydligen fortsatt att köra så nu var dom som var sist helt plötsligt först.
Lämnade in en protest till kommissarierna då jag tyckte att resultaten inte kan gälla då alla kört olika långt. Med tanke på att dom andra fortsatte köra skulle jag också kunna köra och då hade jag nog vunnit då jag hade kapat 2km på banan.

Fick till svars av kommissarierna att det skulle kosta 200:- att lämna in en protest så det gjorde en inte gladare direkt.
Nu har jag tappat massa värdeful poäng i cupen och fått en riktigt skitdag.
Hoppas jag orkar ladda om tills i morgon så jag kan trampa av mig lite på tempot i alla fall, men jag är inte allt för sugen på att köra just nu.
Djävla skit säger jag bara.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ääh! Kör på nu Perka!

Per Kumlin sa...

Ja det blev tempokörning men det gick inte så snabbt för min del....
Kom igång lite på slutet men var inte så motiverad att ta ut mig