söndag 24 februari 2013

Oskar har varit lite smågnällig idag

Oskar har varit lite kinkig idag. Han börjar väl tröttna på att vi är hemma hela dagarna och inte gör någonting.
Sjukstugan fortsätter för Eva och mig men Oskar är frisk och kry nu förutom att han har haft ett djävla humör idag.

Allt måste gå hans väg och det är snabbt. Kommer ingen springande med nappen när han vill ha den inom en sekund så blir det ett jäkla liv, och det trots att nappen typ kan hänga på hans byxben.
Han orkar inte ta upp den själv eller ta sig en liten titt runt omkring innan han börjar gapa utan allt ska vara serverat idag.

Men stackaren har väl någon liten period nu så vi får ta det lite lugnt. Eva brukar komma springande vid minsta knyst men hon har ju också de ingrodda mamma generna.
Själv brukar jag låta honom hållas ett tag och se om han kan lista ut själv vad han kan göra för att lösa problemet. Ibland går det och ibland går det inte.

Men oftast så är han väldigt duktig och snäll. Idag lyckades han gå på pottan själv igen. Han hade värsta roliga rutinen för att få av sig blöjan.
Först tog han av ena spännet med ena handen fån sidan och sen det andra med den andra handen
från andra sidan.
Sen när blöjan hängde där lite halvdant på sne så drog han av hela paketet i ett svep och höll upp blöjan i typ värsta segergesten. Det såg grymt roligt ut.

Sen var det bara att sätta sig ner på pottan och slå en drill. Han visste att det skulle torkas och att pottan skulle tömmas och spolas ur efter färdigt arbete. Han e duktig den lilla krabaten.

Inga kommentarer: