söndag 22 november 2009

Distans med backintervall och lite gokart

Blev en runda med Micke S, Fredrik E och Hjalle B idag. Blev en halvkort runda på 2½ timme för mig. Det gick i lagom fart med inslag av en del hårda förningar i uppförsbackarna. Micke stötte på ganska bra och vi andra följde efter. Vi hade inte riktigt taktiken hur i skulle lägga upp det så det blev lite spontankörande ibland. Micke försökte lura av mig på en väg och stöta friskt men dom andra var inte riktigt med på noterna så det blev inte riktigt som han tänkt sig som tur var för mig kanske.
Märkte att jag flåsa mer än vanligt idag hur nu det går till. Men det kändes ganska mycket mer i lungorna idag jämfört med benen, typ som jag bara hade en fungerande lunga. Jag kunde flåsa upp till minuten efter att jag slutat tagit i, vet inte varför det var så idag.

Efter träningen så var det dags för en efterlängtad gokart. Satan vad kul det var. Hornen växte ut på en gång när jag satte mig gokarten.
Det var jag Eva,
och Hjalle som körde.
Micke, Louise och Antoanetta var publik.

Jag hade ingen direkt taktik eller att köra tekniskt utan det var bara full spätta från start till mål.
Trots att det inte gick så fort så fick jag snabbaste varvtiderna alla gånger vi körde och höll mig längst fram. Det var grymt kul att sladda runt och jag fick till ett riktigt schysst bredställ genom en hel lång 180 graders kurva så jag toucha bakändan i däckstraven genom hela kurvan. Kände mig som Ken Block som var ute och drifta, så djäva kul. Blev mest driftskörning för min del då det var roligare än att köra snabbt barnslig som jag är.....
Rekordtiden på banan var 33;99 och jag fick 36;71 så det finns lite att slipa på om man vill köra snabbt. Fast då måste jag bromsa lite mer och inte köra på sladd så mycket om jag ska kunna närma mig dom tiderna.

2 kommentarer:

Steffoboy sa...

Du körde ju snabbt!!! - Men jag håller med om att det var kul att drifta. Tror aldrig jag gjort det så mycket med gokart förut som i går. Kanske därför tiderna blev som de blev :P, hur de nu blev. Snabbare än Fredrik Reinfeldt i allafall ;)

Per Kumlin sa...

Ja det är ju skönt att kunna säga att man är snabbare en statsministern ;o)
Jag fick ju stryck av 2 andra gasglada så jag måste skärpa mig..;o)