tisdag 18 februari 2020

Corestyrka och Zwift ZHR Masters race

Idag blev det Corestyrka på jobbet. Körde både ett Bootylicious pass och ett Absolution pass. Både coreträning och benträning i de passen. Bra allaround träning för hela kroppen.

När jag kom hem så blev det ett pass på Zwift också. Testade att köra ZHR Master race på 30 km
Blev en hård start och efter några km så kom en liten uppförsbacke och där tappa jag som vanligt. Körde själv med en till ett bra tag. Men sen kom det ikapp en ganska stor grupp i en mindre backe och vi körde på ganska bra.
Inför sista backen så höjdes tempot lite igen men nu lyckades jag hänga på ganska bra. Sista kilometrarna blev det lite lurkörning då det var ganska platt och det gick lite nerför sista biten. Fick till en skaplig spurt men började nog lite försent igen och han inte komma upp i fart ordentligt.

Vet inte riktigt hur det blev med resultaten. Vad jag förstod så skulle det vara indelat i åldersklasser och det såg ut som jag skulle hamna i B klassen 40-49 år 
Men i resultatlistan på Zwiftpower så hamna jag i C gruppen och där var det inte så många som körde. När vi starta var vi över 40 pers men här var det bara 16 pers som kom i mål. Och den stora gruppen jag kom i mål med verkar ha kört i flera olika klasser.

Var och hämtade bilen ifrån helrecond efter jobbet också.
Den har fått både en in och utvändig recond hos Biltvättsspecialisten Solna. Blev riktigt fint. Får se hur länge det håller sig i det här skitväder som är i Sverige. Med lite tur så är den lättare att hålla ren i alla fall.




Inga kommentarer: