torsdag 20 februari 2020

BOX och Cape Epic Workout Series 6

Idag blev det BOX och Absolution på jobbet innan lunch. BOX är verkligen kul att köra. Nu fick jag köra mot 2 starka grabbar så man kunde gå på ordentligt också.
Jag fick ta i både när jag skulle vara den med mitsen och när det var dags för mig att ta på mig handskarna.

På kvällen var det dags för lite Zwift igen. Hade först tänkt köra SCF SWE Cup racet.
Dock så fick jag problem med min iPad precis innan start så jag lyckades inte komma in i racet. 
Det var nog lika bra det för mitt blodsocker störtsjönk precis då.
Jag har lite problem när jag skall käka middag innan jag kör race. Oftast vill jag köra först och käka sen då det är lättare att få till blodsockret.
Nu hade jag massa insulin i kroppen som fortfarande var verksamt när jag skulle starta och jag blir ju mer insulinkänslig när jag tränar.

Tyckte jag käkat mycket men tydligen inte tillräkligt.
Hoppade in på Cape Epic Workout Series 6 istället men blodsockret var fortfarande påväg ner. Hade dragit i mig en godispåse så jag viste att det skulle vända efter ett tag, ibland tar det dock lite längre tid än vad jag skulle vilja och sen är det dessutom eftersläpningar med CGM:en.

Körde ändå hela passet och kunde dra på ganska bra.
Dock strulade pedalerna lite och tappade effekten så intervallerna blev lite hackiga.
Fick förlita mig på Monark effekten så det var nog riktigt bra att jag inte startade SCF SWE cup racet för då hade jag blivit helt avhängd när den sluta registrera effekten.

Blev ett bra pass tillslut och blodsockret kom upp och blev tyvärr lite högt efter att jag slutat cykla då allt jag ätit börjat komma ut i blodet lite för sent.

Inga kommentarer: