torsdag 31 juli 2008

Slakt

Idag hade jag hoppats på att få slakta eller bli slaktad i Farstakrossen men tydligen ville ingen annan det.
Det blev en riktig runda med CK Valhall i stället. Dom hade planerat lagtempo på rakan mellan Skarpnäck och Älta. Vi var väll lite över 20 pers så nu skulle det bli riktig slakt.
Det blev indelning med 4 i varje lag men alla starta samtidigt så det gällde att få en i sitt lag först över mållinjen. Det var 2 som drog iväg i början och jag satte igång jakten och kom ikapp.
Resten av klungan hängde inte med men på slutet kom dom ikapp.
Då jag hade legat på rulle ett tag så tänkte jag att nu slår jag på stort och stöter ifrån.
Tyvärr var det någon längre bak som tänkte samma sak och gick ut.
Sen hörde jag bara en smäll och jag vet inte om han kroka i någon eller vad som hände.
En stackare fick syna asfalten ordentligt och jag tror det var någon som fick en spräckt ram på köpet....

Vi såg till att det stod bra till med honom sen blev det lite avslaget och en del drog hem.
Vi var ett gäng som fortsatte ut mot Tyresö och där höjdes farten ordentligt. Sen tog vi en runda runt Brevik. Jag ånga på ordentligt och tog en lång förning och försökte maxa på i en backe men gjorde den stora missen att bromsa in för att vänta in klungan nerför och då satte bla Luca Mara och 3 till in värsta stöten och maxa på uppför nästa backe.

Då jag redan hade syra upp till öronen orka jag inte riktigt svara på den stöten utan fick sätta mig och jaga. Kom tyvärr inte ikapp helt innan varvet var slut men jag fick smaka på syra som hette duga...
Sen blev det lagtempo hem. Vi skulle avsluta vid backen efter Hellas. Det var jag och 4 till som drog hela tiden. När vi kom till backen så satte bergsgeten Luca in en stöt igen. Han väger ju ingenting så han flyger ju upp för backarna. Men nu var jag inte lika trött så jag häkta på och tvåla dit honom.

Sen var det bara att rulla hem lite lungt och få i sig lite middag.

Inga kommentarer: