torsdag 3 juli 2008

Obesegrad på Farstakrossen

Den här veckan har man fått käka styrlinda. Har kört hårt varje dag nästan. Började på tisdagen med att få rådäng av Stefan Nilsson i Liljeholmsbacken. Vi körde 10 gånger upp och ner och jag fick verkligen smaka syra. Gick bra första gången vi skulle upp men sen satte Stefan i en ny växel och järnridån gick ner.
Han dryga ut några sekunder varje varv. Var får han alla krafter ifrån??

På onsdagen var det 15 sekunders intervaller på morgonen körde 3 set med 10 gånger i varje med ca 40 sekunders vila i mellan. Fick inte upp pulsen så bra men jag flåsa som en gris och blev hyggligt trött på slutet.

På kvällen blev det 5st 4min intervaller. Körde elljusspåret i Källbrink så det blev inte riktigt jämn fart hella tiden men tillräkligt för att få mina lungor att hoppa ur. Tog i för kung och fosterland och fick faktiskt bättre tider för varje gång.

Idag så skulle det köras den populära Farstakrossen. Det var ett tag sen jag blev besegrad där så jag ville inte göra bort mig idag..... Det blev bara jag, Mikael Salomonsson och Stefan Norlin då dom andra hade hoppat av. Men det gjorde inget. Vi skulle köra lagtempo i 50min för att sen ha fri fart i 3 varv.
Micke var nog den som fick dra mest. Vi höll en ganska jämn fart för att alla skulle hänga med tills 50min hade gått.
Micke gjorde några små fartökningar i backen så man fick lida lite men det gick bra.

När det var 3 varv kvar så la Micke som väntat in en stöt i backen och jag fick slita hund för att komma ikapp. Han fick bara någon meter så han vänta in mig på toppen. Stackars Stefan kom inte ikapp så då var det bara vi 2 kvar.

Sen satte jag in en kontra-attack nerför och fick en liten lucka i högersvängen men då det var ett varv kvar så hade jag aldrig klarat av det så jag vänta in Micke.
Det blev lite fegkörning sista varvet då ingen ville dra. När vi kom till backen så satt man och klura på vem som skulle dra igång först och då sprätte Micke iväg som en avlöning.
Jag var inte sen på att svara men han hade fått ett par meter så det var bara att smaka syra och dra ur det sista man hade i benen. Jag lyckades sega mig tillbaks men tyvärr inte förbi så det blev oavgjort.

Nu till något helt annat...;o) Ja bilen så klart. Den har blivit uppgraderad igen och nu med nya skivor och bromsklossar. Det blev ett par riktigt fina slitsade och borrade sportbromsskivor.

Kan det vara Brembo? Tarox? Black Diamond? eller Centricparts? eller StopTech? eller kanske ATE? eller varför inte BPI? eller EBC?
Nej sedu det är skivor från feltema, se på fan riktigt biligt blev det.
Ska fungera i stort sätt lika bra som dom lite finare märkena. Dom har i alla fall fått riktigt bra betyg på olika forum och en del har till och med kört bana med dom så då ska dom fan kunna få stopp på min gatracer..;o)

I morgon ska det bli lugnt. Ska ut med Eva och familjen och plocka jordgubbar igen. Gissa hur snabbt dom 5½kg vi plocka i fredags tog slut?
Ha ha redan i tisdags, vilken jordgubsnarkoman man är.
Nu får vi ladda om på nytt så man får väll plocka med sig minst 10kg om det ska räcka nästa vecka ut....

Inga kommentarer: