torsdag 25 september 2008

Rainbow Fest.

Igår så var det fest på HP. Vi skulle fira Rainbow avtalet med Ericsson och att Johan Torstensson (Global ADM Ericsson=ganska hög chef) skulle sluta. Vi kanske inte skulle fira att han skulle sluta men lite fest blev det....

Ha ha undrar om dom kommer ha lika stort party med presentutdelning och tal och allt när jag slutar????......

Det är roligt det här med karriärstegen och chefer apropå ingenting.... Ju högre upp dom kommer desto mindre behöver dom göra och desto mer pengar får dom. Oftast ingår större ansvar och svårare beslut att ta men samtidigt har dom fler att skylla ifrån sig på och lättare att slinka undan när det skiter sig vad jag har upplevt.
Skulle man själv tabba sig lite så flyger man iväg på en gång utan fallskärm.
Nää när jag bli stor ska jag också bli chef och gå på fancy middagar och spela golf hela dagarna och dra in 100000:- i månaden medans jag tar all bonus från undersåtarna. Tror i och för sig inte riktigt att det är min grej....

Åter till partyt, det var väldigt städat från min sida i alla fall. Jag åt buffen dom bjöd på och tog en drink sen blev det lite skitsnack med kollegorna.

Var inte riktigt min musikstil på dansgolvet och det verka som dom flesta tyckte likadant.
Alla danssugna lös med sin frånvaro och det var i stort set tomt när det stackars dithyrda livebandet stod och lira.
Blev smått utråkad och drog redan vid 22. och då hade mer än hälften redan dragit......

Det var fest med stil det. Tacka vet jag riktiga partyn där man håller igång till 05:00 och sen går vidare till efterfest någonstans och fortsätter till lunchtid......

Ja säsongen börjar dra sig mot sitt slut som det kanske märks. Jag har börjat gå in i halvdvala och det är inte så strukturead träning nu. Går mest ut och bara kör och försöker ta mig tid att träffa polare som inte cyklar också.
Jag vill ju medela att jag lever och hålla kontakten med icke cykelintresserade också.
Finns risk att det blir någon annan fest här och där också.

Är det någon som är sugen på att gå ut??? så meddela mig.....;o)

3 kommentarer:

Eva sa...

Jag ska ringa din chef o säga att dom ska ställa till med en sjuhelvetes avslutsfest när du slutar!!! Klart dom kommer lyssna på mig! Nåt annat finns ju inte!!!

Pussinuss

Steffoboy sa...

Tjena Per! Long time no kommentar här :) - Du har nog fattat grejen med chefer och fallskärmar helt korrekt! Det är i allafall de "vibbarna" man får ifrån maktpyramidens bottenskrapsperspektiv där jag själv verkar. Idéerna måste ju komma någonstans ifrån? Ingen rök utan eld brukar det heta.

Oj, förresten, vad kul ska det bli med fest hos dej o Eva i november! Ja, kanske någon annan gång också för den delen. Jag hör av mej om jag ska ut och "shaka loss"!

Per Kumlin sa...

Eva: Ja kan du fixa röda mattan och en fest på Sheraton hotel med 1000 gäster. 5 rätters middag på det och liveband med Madona....

Stefan: Ja ibland undrar man varför inte bonusarna går hela vägen ner genom herakin....
Fest ja det börjar bli sådana tider nu. Fest här var kommer det ifrån.....;o)