lördag 6 september 2008

Veckan försvann och jag har knappt fått något uträtat

Ja den här veckan har gått fort ändå har man inte hunnit med så mycket tycker jag.....
Det har blivit en del hårdkörning på cykeln.
I tisdags var jag ute med Valhall och körde tempo/intervaller blev vilda western så det rycktes åt både höger och vänster. Riktigt kul fartträning där man fick bita i skaplig mycket.
På onsdagen hade jag hoppats på att köra Farstakrossen och ta revanch på Micke men uppslutningen var obefintlig så jag körde två 14min intervaller på MTB:n i stället.

I tordags bar det väg till Fiskartorpet med Hjalmar för att få känna på banan till Stockholm XC som jag ska grillas på på söndag.
Det blev ett helt gäng som körde där så vi tog ett varv på både korta och långa banan. Sen dundra jag, Hjalle och Grape ut på ett varv med lite högre fart för att känna på pulsen.
Det tog runt 16min att ta sig runt dom 4:a km och ca 130höjdmetrarna så det är en skapligt kuperad banan som dessutom har en djävla massa igångdrag. Man kommer nog få smaka syra så det både räcker och bli över.

Idag var det lugna gatan. Drog till föräldrarna efter jobbet och blev bjuden på middag och tog tillfället att klipa skalpen också. Man måste ju se vårdad ut när det är hemmatävling i helgen....;o)
Jag hoppas det kommer mycket folk till Fiskartorpet på söndag och både kör Stockholm XC och hejar på. Det ligger nära stan så det är inte långt att åka.

Inga kommentarer: