onsdag 7 januari 2009

Birka kryssning, aldrig mer massage efter en stor buffe....

Ja nu har man hunnit med en kryssning igen...;o) Det var paret Johnny och Marie som hade en gratisbiljett som dom bjöd mig och Eva på. Det kunnde vi inte motstå. Vi hade fått buffé beställt till kl 18:00 sen hade jag köpt en julklapp till Eva och mig själv, nämligen en helkroppsmassage. Tyvärr så fanns det inga sena tider utan jag fick ta den som var 19:30. Big mistake.

Jag är ju lite svag för bufféer när man får käka hur mycket man vill och speciellt när det finns mycket gott att välja mellan. Sen var det lite tidspress till massagen så man fick nästan kasta i sig maten. Tog ett litet glas rött vin och sen någon konstig efterrätt som inte var bra för min mage.

Allt kändes bra än så länge och jag hann njuta en stund i bubbelpolen men sen när man skulle lägga sig på mage under massagen och massören stod och pressa ut min rygg då var det inte lika kul. Det sluta med att ja la världens pizza i sopkorgen. Kändes väldigt bra efter det men massörskan var nog inte lika imponerad. Hon skulle ju nämligen fortsätta massera mina ben.......
Eva hade det bra under sin massage i alla fall alltid något.

Sen var det ner till hytten för lite förfest. Det var ett helt gäng som var med så vi trängde in oss i en av hytterna och för att umgås lite.

Jag tog det väldigt lungt efter min insident hos massörskan men dom andra festa på ganska friskt.
Runt 23 rycket var det dags att gå och göra dansgolvet osäkert.

Dom spelade helt okey musik så jag var så klart med på noterna och studsa runt.
Eva och Marie hitta ett par delfiner att posera bakom. Ser ju nästan lite gulligt ut.

Johnny blev lite för överförfriskad under natten. Han höll på att hamna i slagsmål på toaleten efter att ha munhuggits med en annan festprisse på båten. Jag hoppa in och styrde upp den lilla fadäsen så det var ingen fara. Dagens goda gärning - check. Det var andra gången jag fick rädda Johnny från att åka på däng.

Dagen efter var väldigt lugn av någon konstig anledning. Vi masa oss ur sängen strax efter 12 sen bar det iväg till Taxfreen för att inhandla lite smått och gott. Slog till på lunchbuffen vid 2 rycket och nu behövde man inte stressäta så nu kunde man njuta lite mer av maten. Var riktigt behagligt att bara glida runt och inte göra så mycket.

När vi kom hem så var det dags för mig att träna bort bufféen......
Jag satte mig på rullen och körde 7st 8min intervaller. Slog rekord för den här tiden på sesången och pressa ur mig hela 300w dom första 6 sen klämde jag till med 310w i 10min på sista. Kändes riktigt bra. Idag blev det styrketräning på morgonen och sen rulle på kvällen igen. Det blev 40s med 20s vila x4 i 4 set. Kändes skapligt bra där med hade runt 4-500w inte helt fyskam för min gamla trötta kropp. Viloveckan gjorde nog sussen i alla fall.

Inga kommentarer: